Ερώτηση Λαυράκι -Το ψάρεμά του.

08/01/2009 21:25 #91 από Σταμάτης Λουπάκης
Απαντήθηκε από Σταμάτης Λουπάκης στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
Τελευταία έχω φαγωθεί :aggressive:να βγάλω λαυράκι.
Δε γίνεται τίποτα σας λέω. Τι με βοριά 5-6 B πήγα, τι με μπουνάτσα βράδυ, τι σε ποτάμι να χύνεται το νερό θολό, τίποτα! :mda:
Είναι και η γενικότερη αψαρία, που με έχει πιάσει... :secret:
Θα πάω σε λιμάνι! Δεν τα γουστάρω καθόλου τα ψαρέματα σε λιμάνι για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά είναι πιστεύω και ο καλύτερος τόπος για λαυράκι, ειδικά τώρα το χειμώνα. Εσείς τι λέτε; :scratch_one-s_head:

Καλύτερος ψαράς είναι αυτός που σέβεται περισσότερο τη θάλασσα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

08/01/2009 23:46 #92 από Καρδιανός Σπυρος (125gr)
Απαντήθηκε από Καρδιανός Σπυρος (125gr) στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
το λαυρακι αυτην τη περιοδο ειναι τρομερα ιδιοτροπο,χτιπαη ειτε σε πολιαγκιστρα μαστορισια με 25 παραμαλο κ μαξιμουμ 6 αγκιστρια,η σε μοναγκιστρο αμολιβοτο αν γινεται,χτιπαη  κιριος σε μαλακια αυτην τη περιοδο(καλαμαρακια θραψαλακια,σουπιδακια )
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

08/01/2009 23:48 #93 από Καρδιανός Σπυρος (125gr)
Απαντήθηκε από Καρδιανός Σπυρος (125gr) στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
:spiteful:

Σπύρο, χωρίς την άδεια του πραγματικού ιδιοκτήτη των φωτό που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι του Γ.Π., απαγορεύεται να τις αναδημοσιεύεις. Το μόνο που δημιουργείς, είναι προβλήματα. Θα σε παρακαλούσα να μην επαναληφθεί στο μέλλον, γιατί θα αναγκαστώ να διαγράψω όλο το ποστ σου.

Ι. Γιατράκος
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

08/01/2009 23:49 #94 από Καρδιανός Σπυρος (125gr)
Απαντήθηκε από Καρδιανός Σπυρος (125gr) στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
............................................................... :thank_you2:

Το ίδιο ισχύει και εδώ...

Ι. Γιατράκος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

09/01/2009 00:40 #95 από Γιωργος Μενεγακης (daemonhook)
Απαντήθηκε από Γιωργος Μενεγακης (daemonhook) στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
Φιλε Σπυρο,οταν ανεβαζεις φωτο,καλο ειναι να αναφερεις και την πηγη...

Φιλικα,Γιωργος :bye:

Δυο πραγματα ειναι απεραντα.Η βλακεια ορισμενων ανθρωπων και το συμπαν.Για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος..........Αλβερτος Αινσταιν.

Φωτια και τσεκουρι στα σπαρια...ΤΩΡΑ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

09/01/2009 08:01 #96 από Γιάννης Γιατράκος (fiesta)
Απαντήθηκε από Γιάννης Γιατράκος (fiesta) στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.

Φιλε Σπυρο,οταν ανεβαζεις φωτο,καλο ειναι να αναφερεις και την πηγη...

Φιλικα,Γιωργος :bye:


Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μόνο την πηγή αλλά και με την άδεια του κατόχου αυτών...

www.customrods.gr/

Η βλακεία μερικών ανθρώπων, είναι ανεκτίμητη... Για όλα τ' άλλα, υπάρχει η Mastercard!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

09/01/2009 16:17 #97 από Καρδιανός Σπυρος (125gr)
Απαντήθηκε από Καρδιανός Σπυρος (125gr) στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
παιδια πραγματηκα δεν το ειξερα,απλα εδω κ 3 χρονια μαζευω καπια αρχια κ τα μηραζουμε με ολους σας..............,ζητω συγνομη απω  τον γ.π.............................. :give_rose:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

17/01/2009 01:10 #98 από sotirisales
Απαντήθηκε από sotirisales στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
η σαρδελλα οταν την αγορασεις νοπη αλλα την βαλεις κατευθειαν στην καταψυξη με χοντρο αλατι κανει την ιδια δουλεια?
γιατι σαν δολωμα ειναι πολυ πιο ντουρα , επισης υπαρχουν και αρωματικα που την κανεις να μυριζει εντονα .
αυτο μου το ειπε ενας παλιος ψαρας
επισης ειναι ενας τροπος για να αγορασεις μια κασα 7 κιλα στο τελος της λαικης με 10 ευρω και να εχεις σαρδελλα και την εποχη που δεν βγαζουν
μπορει καποιος να με ενημερωση εαν ισχυει αυτο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

17/01/2009 09:38 #99 από a Guest
Απαντήθηκε από a Guest στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
Σωτήρη καλημέρα,
η σαρδέλα ψαρεύει χωρίς αλάτια πολύ καλύτερα από ότι με αλάτι. Δοκίμασε το και θα δεις σε βάθος χρόνου. Τώρα για το όταν δεν υπάρχουν σαρδέλες υπάρχουν πολλοί (μεταξύ αυτών και εγώ) που παίρνουν 3-4 τελάρα και βγάζουν το καλοκαίρι. Αν και αυτό εξαρτάται από περιοχή σε περιοχή. Αυτό που θα προσέξεις σε αυτή την περίπτωση είναι να χωρίσεις τις σαρδέλες σε μισόκιλες σακουλιές, να τις ταιριάξεις ομοιόμορφα και να κλείσεις την σακούλα πολύ καλά. Μετά κατάψυξη και κάθε φορά που θα ξεπαγώνεις σαρδέλες να τις αφήνεις να ξεπαγώνουν μόνες τους, χωρίς νερά. Ότι σου μείνει κάνε το μαλάγρα (αν ψαρεύεις εγγλέζικο) ή πέταξε το επιτόπου, είναι πλέον άχρηστο σαν δόλωμα. (επίσης όταν ξεπαγώνεις μην τις ξεκολλάς με τα χέρια σου γιατί καταστρέφονται εξωτερικά)

ελπίζω να σε βοήθησα κάπως

Νίκος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

17/01/2009 19:43 #100 από poseras
Απαντήθηκε από poseras στο θέμα Λαυράκι -Το ψάρεμά του.
ΓΙΑ ΣΑΣ ΨΑΡΕΔΕΣ ΜΗΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΛΟΝΟΘΜΕ ΤΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΕΖΙΚΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.673 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection