Ερώτηση Μαλάγρα και δόλωμα μαζί?

06/10/2007 13:53 #1 από Κώστας (patsinos)
Μαλάγρα και δόλωμα μαζί? δημιουργήθηκε από Κώστας (patsinos)
πσαχνω κατι στγκεκριμενο γιατι δεν εχω ωρα για κατασκευη της μαλαγρας και θα με βολευε να ειναι κ δολωμα
ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

06/10/2007 15:01 #2 από Γιάννης Ντόντης (jvd)
Ετοιμος πολτός σαρδέλας (πχ, winner bait) που σφίγγοντάς τον με φρυγανιά ή αλεύρι ή σιμιγδάλι μπορεί να δολωθεί σε πολυάγκιστρο 

-Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.
Μ. Γκάντι
-....πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο.....
Κ. Καβάφης: Ιθάκη
-Παράκληση: Σεβαστείτε την βλακεία, τα συμφέροντα, τις επαγγελματικές συμφωνίες, και πάνω από όλα την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ του διπλανού σας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

08/10/2007 08:18 #3 από Κώστας (patsinos)
καλημερα κ ευχαριστω Γιαννη

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/10/2007 19:33 #4 από Θάνος (caller_man)
Ρεγγαλευρο με λιγο αλευρι για να δεσει. δολωνεται πολυαγκιστρο η σαλαγγια. καταπληκτικο για κεφαλους και λαυρακια!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/10/2007 19:40 #5 από Παπαδάκης Κων/νος (ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΣ)
Απαντήθηκε από Παπαδάκης Κων/νος (ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΣ) στο θέμα Απ: ξερετε καμια μαρκα μαλαγρας η οποια γινεται κ δολωμα κ να κανει καλη δουλεια

Ετοιμος πολτός σαρδέλας (πχ, winner bait) που σφίγγοντάς τον με φρυγανιά ή αλεύρι ή σιμιγδάλι μπορεί να δολωθεί σε πολυάγκιστρο 



Συμφωνώ με τον Γιάννη. Την δοκιμάσαμε μαζί στο LEDGERING το καλοκαίρι που κατέβηκε Κρήτη με άριστα αποτελέσματα. επιπλέων θα σου έλεγα τις sensas τις μαλάγρες οι οποίες βγαίνουν σε διάφορες ¨γεύσεις¨ και τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες με πολύ καλά αποτελέσματα. :good:

Αν δεν βρουμε τον δρομο θα δημιουργησουμε εναν καινουργιο (Αννιβας)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/10/2007 19:51 #6 από a Guest
Οι εντυπώσεις μου από τις μαλάγρες Winner δεν είναι οι καλύτερες. Θα πρότεινα τις μαλάγρες της FI-MA αν και δεν τις βρίσκω πάντα και τις Sensas που τις βρίσκω πάντα  :dance3:

Γεύσεις: Σαρδέλα/Αίμα 50-50.

Φιλικά Πασχάλης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/10/2007 23:57 #7 από roukou
super king se oles tis geyseis
kai tubertini poli kales \

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/10/2007 00:12 #8 από sarigiko (Κώστας)
Εγώ είχα καλά αποτελέσματα  με τις  Sensas αλλά πάντα βάζω συμπληρωματικά συστατικά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/10/2007 00:28 #9 από maistrosanemos
Όταν λες φίλε Ντίνο συμπληρωματικά συστατικά τι εννοείς;Όπως λέμε λάδι σαρδέλας ή αμινοξέα;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/10/2007 00:53 #10 από sarigiko (Κώστας)
Δημήτρη αυτά σκόνη σκόρδου και πολλά άλλα που μπορείς να φανταστείς

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.630 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection