Ερώτηση Ψάρεμα και κρίση

25/11/2011 23:27 #1 από Mitsos_D
Ψάρεμα και κρίση δημιουργήθηκε από Mitsos_D
Επειτα απο αρκετες ημερες σκεψεων στο εαν θα ηταν φρόνημο να ανοιξω ενα τετοιο θεμα προς συζητηση,προσκαλω ολους τους φιλους του φορουμ να μας πουν ποσο και αν επηρεασε το αγαπημενο μας χομπι αυτη η κατασταση που επικρατει.Επισης θα ηταν καλο να αναφερουμε τροπους που μπορουμε να εξοικονομησουμε χρηματα για να μπορεσουμε να κανουμε το ψαρεμα μας.Για παραδειγμα εγω προμηθετηκα 10 κιλα θραψαλακια και σουπιαδακια και τα τοποθετησα στην καταψυξη για να μπορω να παω στο ψαρεμα τις μερες που δεν εχω λεφτα για δολωματα και επιλεγω κοντινους προορισμους διοτι οι βενζινες εχουν εκτοξευθει..
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kostas genikis, ΘΑΝΟΣ, Γιωργος (Ποσειδωνας7), Ευτύχης Κουβαράκης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 11:20 #2 από Γιωργος (Ποσειδωνας7)
Απαντήθηκε από Γιωργος (Ποσειδωνας7) στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
καλημερα Δημητρη ευχομαι να εισαι καλα φιλε,προσωπικα με εχε επηρεασει οχι μονο στο ψαρεμα αλλα σε ολους τους τομεις και διαπροσωπικες σχεσεις με φιλους μου,περισσοτερο αγαπω το ψαρεμα παρα μια βολτα και σχεδον ολη την εβδομαδα την περναω σε φιλικα σπιτια με καφε και κουβεντα παρα εξω για να μου μεινουν χρηματα να παω για το αγαπημενο μου χομπυ,εχει τυχει πολλες φορες να παω σε κοντινα μερη λογω οτι δεν με βγαζουν τα χρηματα για πιο μακρινη εξορμηση,το χειροτερο απο ολα ειναι οτι πολλες φορες ενω ειμαι για ψαρεμα δεν σκεφτομαι την ηρεμια τις στιγμης να την απολαυσω αλλα το μυαλο μου γυριζει στο πως θα βρω δουλεια και τροπους να εχω χρηματα και δεν το απολαμβανω,οπως σου ειχα πει και αλλη μερα ειχα στοχο να παρω ενα καλαμι ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣ τελικα δεν θα το παρω πληρωσα με τα τελευταια μου λεφτα την ασφαλεια στο αμαξι 200 ευρω, το σημα 280, εβαλα 50 ευρω βενζινη και μου εμειναν και κατι ψιλα για 1-2 ψαρεματα,με κανει να εχω κακη διαθεση πολλες φορες η ζωη που κανω γενικα στα 30 μου σχεδον,πολυ καλη η σκεψη σου με τα θραψαλα για δολωμα εαν κανεις προκοπη θα το δοκιμασω και εγω,προσωπικα περνω πιο λιγα δολωματα στην εξορμηση προς το παρον.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": COSTAS NIKAIA, ΘΑΝΟΣ, Mitsos_D, Βασιλης Τζανινης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 13:25 #3 από ΚΩΣΤΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΓΚΙΣΤΡΟ,ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ....
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": COSTAS NIKAIA, ΘΑΝΟΣ, Γιωργος (Ποσειδωνας7)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 14:14 #4 από ΝΑΣΟΣ
Απαντήθηκε από ΝΑΣΟΣ στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
καλημερα κ απο μενα
τα πραγματα φιλοι μου ψαραδες ειναι ακριβως ετσι οπως τα περιγραφουν παραπανω τα παιδια κ για αυτο τον λογο αν εχετε
προσεξει οποτε μου δινετε η αφορμη γραφω για τροπους που μπορουμε να αποφυγουμε περιτα εξοδα ειτε αυτα προκειτε ναναι για δολους ειτε για διαφορα μαραφετια που βγαζουν αφειδως πλεον οι εταιρειες ετσι ωστε να μας πουλησουν τα προιοντα τους που πολλες φορες ειναι αχρηστα η μπορουμε να το κανουμε αλλιως.
ενα απλο παραδειγμα ειναι αυτο που εγραφα προχθες για τα φοτερακια,
μπορουμε αντι να τα αγοραζουμε να βρουμε υλικα να τα φτιαχνουμε μονοι μας πολυ απλα,
επισης για τους δολους μπορουμε να προμηθευομαστε αυτα που προσφερει η φυση οπως οι φωλιαγκοι αυτη την εποχη που δουλευουν αριστα,
μπορουμε οπως ειπε ο φιλος να παρουεμ σουπακια ειτε θραψαλακια τα οποια στο καστινγκ αυτη την εποχη μπορουν να μας προσφερουν συγκινησεις στα φαγκροπουλα ακομα κ στους σαργους κ τις τσιπουρες.
Δολωματα δεν ειναι μονο τα σκουληκια που εχουν παει ενα ευρω το κοματι.
οι καταστασεις απαιτουν πλεον αλλους χεειρισμους απο εμας για να μην φτασουμε στο σημειο να εγκαταλειψουμε αυτο που αγαπαμε γιατι αν τα χρηματα που απαιτουντε για αυτη μας την απασχολησει στερουντε απο τον οικογενειακο μποναμα
φυσικο ειναι να μην παμε για ψαρεμα ..
επισης μπορουμε να φτιαχνωντε παρεες αντι να πηγαινουμε μονοι μας για ψαρεμα ετσι ωστε να μοιραζοντε ας πουμε τα εξοδα βενζινης, ασε που ειναι κ μια αφορμη για να ερχομαστε πιο κοντα ως ανθρωποι με τα ιδια προβληματα τα ιδια ενδιαφεροντα κ τις ιδιες αγαπες.
Ας προσεξουμε κ φροντισουμε τους ηδη υπαρχοντες εξοπλισμους μας , τα καλαμια μας , τα μηχανακια μας κλπ κ ας αφησουμε εν μερη τον βορβαδισμο προιοντων που μαςα προσφερουν οι εταιρειες κ μας ξεσηκωνουν τα μυαλα.
Κανενα καλαμι δεν εκανε κανενα καλυτεορ ψαρα κανενα μηχανακι δεν εδωσε παραπανω ψαρια.
Υπαρχουν τα ποδαρατα για δολωμα , αυτα που χρησιμοποιουσαμε ολα τα χρονια , ας παμε να τα μαζεψουμε να κανουμε χαβαλε με τους αλλους μαζευοντας τα, υπαρχουν μυδια , υπαρχουν ψωλιαγκοι, υπαρχει ακομα στις λουμπες αθερινακι,
υπαρχουν ζαργανες, υπαρχουν τα καθε φυσης ζυμαρια, υπαρχουν στςι λουμπες γαριδουλες αριστο δολωμα για το εγγλεζικο κ ζωντανο πανω απ ολα.
Γενικα υπαρχουν εναλλακτικες περα απο τα σκουληκια, ας δοκιμασουμε κ αλλιως κ ισως ετσι να εχει περισοσοτερο γουστο το ψαρεμα λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο, ας βαλουμε το μυαλο μας να λειτουργησει θετικα ως προς αυτο που αγαπαμε.
Ελπιζω να υπαρχουν κ αλλοι που να προβληματιζοντε - σκεφτοντε καθ αυτο τον τροπο κ να μην νοιωθω οτι λεω βλακειες κατα καποιο τροπο.

TIGHT LINES
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Αρης ( ARKAlOS ), gagoul, Γιώργος, ΘΑΝΟΣ, Mitsos_D και 1 άλλοι χρήστες ευχαρίστησαν.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 17:23 #5 από ΘΑΝΟΣ
Απαντήθηκε από ΘΑΝΟΣ στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
Δεν λες καθολου βλακειες Νασο!Ετσι πρεπει να σκεφτουμε ολοι!Εγω προσωπικα εχω μηδενισει τα προσωπικα μου εξοδα(εκτος ψαρεματος),για να μπορω τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα να πηγαινω για ψαρεμα!Το καθε ψαρεμα στη σαλαμινα πχ που κανω με τα μονοδολια που παιρνω, και το καραβακι μου κοστιζει γυρω στα 25 ευρω!Καφεδες,φαγητα,εννοειται πως ειναι hand made!Tωρα αν δω πως και αυτα τα 25 ευρω μου λειπουν,θα βρεξω κωλο και θα αρχισω να μαζευω μυδια,σκαρτσινια,πορφυρες και καβουρακια,οπως εκανα πιτσιρικας -που το χαρτζηλικι των γονιων μου δεν εφτανε για αγορα δολωματων!

Φιλε Παυλο θα εισαι παντα στην καρδια και την ψυχη μου!!Να περνας καλα εκει πανω!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": COSTAS NIKAIA, Γιώργος Βασιλακης, Γιωργος (Ποσειδωνας7)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 18:30 #6 από Δημήτρης (Pinco)
Απαντήθηκε από Δημήτρης (Pinco) στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
Εγκρίνω και επαυξάνω με τα παραπάνω. Και εγώ τα τελευταία χρόνια πήγαινα ευλαβικά 1 φορά την εβδομάδα, καμιά εβδομάδα έβγαινε και 2η, τώρα πλέον είναι μία το 10ήμερο. Κοντινά ψαρέματα καλώς η κακώς δεν έχω μάθει να κάνω και δεν με ευχαριστεί, οπότε μειώνω τις φορές που πάω αλλά δεν αλλάζω τους μακρινούς τόπους.
Το χειρότερο από όλα βρίσκω ότι είναι αυτό που είπε ο Γιώργος, ότι παλαιότερα πήγαινες ψάρεμα και για όσες ώρες ψάρευες από το μυαλό σου έσβηναν τα πάντα και γυρνούσες ανανεωμένος και με καθαρό μυαλό. Τώρα και εγώ συχνά πυκνά εκεί που ψαρεύω, μου 'ρχονται σκέψεις για τα καθημερινά αλλά και τα πιο μακροχρόνια προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χαλαρώσω όσο πρέπει και θέλω.
Για μένα δεν έχει νόημα τέτοιο ψάρεμα, μόνο που με ταλαιπωρεί.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": COSTAS NIKAIA, ΘΑΝΟΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 20:44 #7 από COSTAS NIKAIA
Απαντήθηκε από COSTAS NIKAIA στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
Καλησπερα , η κριση εχει μειωσει και τα δικα μου ψαρεματα, πηγαινα 2 φορες το μηνα και πλεον αυτο εχει γινει 1 φορα το μηνα και τις περισσοτερες ΚΑΜΙΑ φορα το μηνα !! Επισης τα (γνωστα) δολωματα που παιρνω ειναι πολυ λιγα σε ποσοτητα και σε ειδος . Τις περισσοτερες φορες παιρνω και την βγαζω με ψαροδολια ( σαρδελες - φρισσες ) που ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και σε ΑΠΟΔΟΣΗ και σε ΤΙΜΗ και σε βγαζουν για αρκετα ψαρεματα ακομα και αν δεν ειναι φρεσκα (αρκει να βαζεις αλατι να το τυλιγεις σε εφημεριδα ενα -ενα ξεχωριστα και μετα σε σακουλα στην καταψυξη) . Επισης και τις μετακινησεις σε μακρινα μερη εχω κοψει και περιοριζομαι στην ΧΑΛΚΙΔΑ που ειναι κοντα , ενω παλια γυριζα ολη την ΕΥΒΟΙΑ , πηγαινα στον Πορο , και σε πολλα μερη στην Πελοποννησο . Επισης τα 2 τελευταια χρονια ο πατερας μου εχει φτιαξει καλουπια για την παρασκευη των μολυβιων οποτε γινετε εξοικονομηση χρηματων και απο εκει .Ευτυχως μεχρι στιγμης οταν παω για ψαρεμα αφηνω τα προβληματα πισω μου και δεν με επηρεαζουν, ΕΛΠΙΖΩ να μην αλλαξει αυτο στο αμεσο μελλον και αρχιζουν να με επηρεαζουν γιατι .... το ΔΑΦΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ :dance2: :dance2:

Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο.

'' Ηράκλειτος ''
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΑΝΟΣ, Γιωργος (Ποσειδωνας7)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 23:05 #8 από Mitsos_D
Απαντήθηκε από Mitsos_D στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
Και γω απο κει που πηγαινα 2 και 3 φορες την εβδομαδα στο ψαρεμα πλεον με το ζορι παω 1..δεν με χαλαει το που θα παω αρκει να παω παιδια..η κατασταση στις πολεις εχει γινει ανυποφορη..ειμαστε νεα παιδια και τα χουμε κοψει ολα..με την κοπελα μου ολο σπιτι και ταινιες ειμαστε γιατι που λεφτα για ποτα...φανταστειτε πως την τελευταια φορα που βγηκαμε πληρωσαμε ενα 50αρικο για 2 ποτα ο καθενας μας..Οποτε και γω μαζι σου Γιωργο τα λεφτα μου(οσα μου μενουν τελος παντων) προτιμω να τα ξοδεψω στο ψαρεμα μου που ειναι η αρωστεια μου,παρα να αρωσταινω απο ολα αυτα που γινονται γυρω μου..Υ.Γ τα σουπιαδακια και τα θραψαλακια μην τα υποτιματε καθολου..εχουν πιαστει πολυ σπουδιαια θηραματα κατα καιρους και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο τα φυσικα δολωματα..Επισης η ιδεα του costas nikaia ειναι πολυ καλη..Οπως και του Νασου...Πλεον ολοι μοιραζομαστε βενζινες και εξοδα ψαρεματος γιατι αλλιως παιδια ειναι αβασταχτα τα ποσα που ξοδευουμε για ενα ψαρεμα casting..ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΓΚΙΣΤΡΟ!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΑΝΟΣ, Γιωργος (Ποσειδωνας7)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

26/11/2011 23:12 #9 από Mitsos_D
Απαντήθηκε από Mitsos_D στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση

Γιωργος έγραψε: καλημερα Δημητρη ευχομαι να εισαι καλα φιλε,προσωπικα με εχε επηρεασει οχι μονο στο ψαρεμα αλλα σε ολους τους τομεις και διαπροσωπικες σχεσεις με φιλους μου,περισσοτερο αγαπω το ψαρεμα παρα μια βολτα και σχεδον ολη την εβδομαδα την περναω σε φιλικα σπιτια με καφε και κουβεντα παρα εξω για να μου μεινουν χρηματα να παω για το αγαπημενο μου χομπυ,εχει τυχει πολλες φορες να παω σε κοντινα μερη λογω οτι δεν με βγαζουν τα χρηματα για πιο μακρινη εξορμηση,το χειροτερο απο ολα ειναι οτι πολλες φορες ενω ειμαι για ψαρεμα δεν σκεφτομαι την ηρεμια τις στιγμης να την απολαυσω αλλα το μυαλο μου γυριζει στο πως θα βρω δουλεια και τροπους να εχω χρηματα και δεν το απολαμβανω,οπως σου ειχα πει και αλλη μερα ειχα στοχο να παρω ενα καλαμι ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣ τελικα δεν θα το παρω πληρωσα με τα τελευταια μου λεφτα την ασφαλεια στο αμαξι 200 ευρω, το σημα 280, εβαλα 50 ευρω βενζινη και μου εμειναν και κατι ψιλα για 1-2 ψαρεματα,με κανει να εχω κακη διαθεση πολλες φορες η ζωη που κανω γενικα στα 30 μου σχεδον,πολυ καλη η σκεψη σου με τα θραψαλα για δολωμα εαν κανεις προκοπη θα το δοκιμασω και εγω,προσωπικα περνω πιο λιγα δολωματα στην εξορμηση προς το παρον.



Γιωργο οταν κατι το γουσταρεις πολυ και το θελεις πραγματικα φυσικα και αποτελει τεραστιο στοχο..Μην γελιεσαι εχω κανει κατι ονειρα για καλαμια και μηχανακια και και και που για ενα διαστημα επαιζα καθε μερα κινο με 1 ευρω μπας και μου κατσει καμια στραβη και παω και τα παρω!!!χαχαχαχα...Εκτος αυτου σου συμπαραστεκομαι μιας και ηρθαν και οι δικες μου ασφαλειες αυτοκινητου οπως και το οτι το τελευταιο 50αρικο μου εφυγε σε βενζινες!!Κατα τ αλλα ειμαι μια χαρα και ας μην εχω πολλα..Ελπιζω να σαι και συ καλα!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Γιωργος (Ποσειδωνας7)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

27/11/2011 00:39 #10 από kinezokyprios - Κωνσταντίνος Καραουλάνης
Απαντήθηκε από kinezokyprios - Κωνσταντίνος Καραουλάνης στο θέμα Απ: Ψάρεμα και κρίση
το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι τωρα εχουν αντιληφθει την κριση, ενω υπαρχει και πολυ εντονη μαλιστα τα τελευταια 5 χρονια...

φυσικα και επηρρεαζει και τα ψαρεματα μας, αλλα εγω προσωπικα με πολυ δυσκολια τα εφερνα βολτα παντα με γυναικα και παιδι, και εννοειται οτι εδω και 5 χρονια εχω κοψει και τις τσαρκες για ποτακια και τους καφεδες και τις ταβερνες (μην σου πω οτι τωρα βγαινω απο το σπιτι για διασκεδαση και τσαρκες πολυ περισσοτερο απο πριν). ενα ψαρεμα ειχα σαν διασκεδαση, αλλα και αυτο λογω χρονου ηταν σχεδον παντα πολυ κοντα στο σπιτι (ειτε στην αθηνα ειτε στο χωριο της μανας μου). με λιγα λογια δεν εχω δει καμια διαφορα . δεν ειχα ποτε ανεση για να την κλαψω τωρα.

χρονια τωρα φτιαχνω οικονομικες μαλαγρες (που ομως αποδειχτηκε οτι ειναι οι πιο αποτελεσματικες) και τα δολωματα μου ειναι ζυμες και biggatini, που ειναι οτι το πιο οικονομικο υπαρχει (συν οτι αν χρειαστει εχω μαθει πλεον να παραγω και biggatini, οποτε δεν προκειται να ξεμεινω απο δολωματα). τα καλαμια μου γενικα ειναι πολυ φτηνα (εκτος εξαιρεσεων που μαζεψα λεφτα και εκανα επενδυση, για τον καιρο που δεν θα εχω μια) και υπολογισμενα να εξυπηρετουν τα ψαρεματα μου στην παραμικρη λεπτομερεια χωρις να ξοδευομαι. σε λιγο καιρο με το καλο θα αγορασω και ενα τριτροχο ποδηλατο (που θα διαμορφωθει με μετατροπη σε ποδηλατο-φορτηγακι) για να μπορω να κουβαλαω ολη την πραγματια μου σε αποσταση και να μην καιω και βενζινη που ειναι και το μεγαλο εξοδο. αλλα αυτα συμβαινουν χρονια τωρα και δεν μου κανει καμια αισθηση η ολη κατασταση, δεν αγωνιω δηλαδη για το ψαρεμα μου αλλα για αλλα πιο σημαντικα πραγματα.

αυτοι που πρεπει να κλαινε ειναι οσοι αγοραζαν καλαμια και μηχανακια με χιλιαδες ευρω για να τα κρεμανε στα σαλονια και να πουλανε μουρη, χωρις να εχουν βραχει ποτε απο νερακι τα συνεργα αυτα. αμα θες να ψαρεψεις θα βρεις τροπο και κριση να εχει. χρονο και υγεια να εχουμε και τα λεφτα δεν ειναι εμποδιο.

το μονο που τρεμω ειναι που θα ξαμολυθουν ολα τα νουμερα στις παραλιες και τα βραχακια και θα τσακισουν τις δολιες πεταλιδες και τα σαλιγκαρακια χωρις λογο, και καλα για δολωμα!!!! δεν ειναι μονο οτι θελουν ψυχοφαρμακα οι συγκεκριμενοι τυποι με τα κατοχικα συνδρομα, αλλα κανουν οντως πραγματικη ζημια στο περιβαλλον!!!! ασε που θα πολαπλασιαστουν οι ψυχανωμαλοι που ψαρευουν με δυναμιτη και αλλες αηδιες οπως γινεται παντα σε περιοδους κρισης συνειδησης οπως η σημερινη....

Ταπεινός Υπαλληλίσκος, Απλός Διεκπαιρεωτής

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.690 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection