Ένας Αιγύπτιος που βρίσκεται στη φυλακή κέρδισε το εθνικό λαχείο


Ένας Αιγύπτιος, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για το φόνο της πεθεράς του, κέρδισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου αιγυπτιακών λιρών (184.000 δολάρια) στο εθνικό λαχείο, λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα αιγυπτιακών εφημερίδων.

Ο Εμάντ Ατνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 20ετή κάθειρξη για το φόνο της πεθεράς του λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, θα λάβει την επιταγή με το παραπάνω ποσό, σήμερα, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, αναφέρει δημοσίευμα της Αλ-Αχράμ.

Όταν ο Ατνας κέρδισε το λαχείο-πριν από λίγους μήνες- από την τράπεζα δεν μπορούσαν να βρουν τη διεύθυνσή του. Βρήκαν όμως τον πατέρα του, ο οποίος τούς είπε ότι ο γιος του είναι στη φυλακή και ότι επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος στις 8 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας του Ατνας δήλωσε ότι πριν από τρία χρόνια είχε ανοίξει στο όνομα του γιου του ένα λογαριασμό 100 αιγυπτιακών λιρών, ο οποίος αυτόματα συμμετέχει στην κλήρωση, με την ελπίδα ότι θα κέρδιζε και ότι θα έβρισκε κάποια χρήματα μετά την αποφυλάκισή του.


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗNo Internet Connection