Συμβόλαια θανάτου για άνοδο της τηλεθέασης!


Για εμπορία ναρκωτικών και τη σύναψη συμβολαίων θανάτου με απώτερο σκοπό την εξόντωση των αντιπάλων του, αλλά και την άνοδο των ποσοστών θεαματικότητας της εκπομπής του κατηγορείται τηλεπαρουσιαστής στη Βραζιλία.

Ο παρουσιαστής Γουάλας Σόουζα, σύμφωνα με την Αστυνομία, διέταξε τις δολοφονίες πέντε ατόμων που εμπλέκονται σε εμπορία ναρκωτικών με σκοπό να αποδείξει ότι η περιοχή της Αμαζονίας έχει υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, αλλά κυρίως για να ανεβάσει την τηλεθέαση της εκπομπής του.

Εντελώς τυχαία (;), η δική του κάμερα βρισκόταν πάντα πρώτη στον τόπο του εγκλήματος.

Η εκπομπή διακόπηκε πριν από λίγους μήνες, όταν η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για την υπόθεση. Ο ίδιος ο παρουσιαστής αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

"Σε αρκετές περιπτώσεις κατασκεύαζαν ειδήσεις, άλλαζαν τα γεγονότα" δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός για θέματα Ασφάλειας της Αμαζονίας Φρανσίσκο Καβαλκάντι.

Ακόμη ο Σόουζα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοφορία, διακίνηση ναρκωτικών και ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονίες, ωστόσο κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού ως πολιτικός έχει ασυλία.

Αν τα λεγόμενα της αστυνομίας αποδειχθούν σωστά, τότε είναι η πρώτη εκπομπή που όχι μόνο κάλυπτε εγκλήματα, αλλά ήταν και πίσω από αυτά.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει το γιο του, ο οποίος είχε συμμετοχή στο όλο κύκλωμα.


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣONLINE


No Internet Connection