Προϊόντα Esca από την ΛαμδαΝετ

esca_smallΟλοκληρώθηκε η συμφωνία αποκλειστικής διανομής των προϊόντων Esca από την ΛαμδαΝετ.
Η Esca παρουσιάζει το αποτέλεσμα των μακροχρόνιων ερευνών της σχετικά με το φως που εκπέμπεται από πολλούς υδρόβιους οργανισμούς. Οι μελέτες δείχνουν ότι πολλοί υδρόβιοι οργανισμοί στη φυσιολογική τους λειτουργία έχουν την δυνατότητα να εκπέμπουν φως σε συγκεκριμένο μήκος κύματος και συχνότητα. Τα χαρακτηριστικά του εκπεμπόμενου φωτός μετά από σχετικές μελέτες και επεξεργασία δεδομένων της φυσικής τους ζωής, αποθηκεύθηκαν σε ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα και μετατράπηκαν σε ένα τεχνητό δόλωμα. Το προϊόν Esca.

Το προϊόν μιμείται τα χαρακτηριστικά του φωτός των υδρόβιων οργανισμών, δίνοντας την πληροφορία της ύπαρξης τροφής στο συγκεκριμένο χώρο, κάτι που είναι συνδεδεμένο φυσιολογικά στον εγκέφαλο των ψαριών θηρευτών. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του αριθμού των τσιμπημάτων στο τεχνητό μας. Σημαντικό χαρακτηριστικό του τεχνητού είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το αγαπημένο μας τεχνητό, ανάλογα με την τεχνική που χρησιμοποιούμε.
Στο spinning
Στο jigging
Στην καθετή ρηχά και βαθειά
Στο τσαπαρί
Στην συρτή επιφανείας και βυθού
Σε κάθε ψάρεμα Η χρήση του προτείνεται και για την ημέρα και για την νύχτα, διότι οι υδρόβιοι οργανισμοί δεν συνδυάζουν την εκπομπή φωτός με την ώρα του 24ώρου, αλλά με βιολογικές τους λειτουργίες. Σαφώς όμως τη νύχτα και σε θολά νερά, η αποτελεσματικότητα αναμένεται να είναι απόλυτα αυξημένη.
Μαζί εισάγονται ένα καλαμαράκι και μια γαρίδα με ειδική εσοχή όπου τοποθετείται το Esca.
Η τιμή του είναι 19 ευρώ και διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της ΛαμδαΝετ.

No Internet Connection