Εταιρείες

Βιοδιασπώμενα δολώματα

Τα τελευταία χρόνια έχει ακουστεί αρκετά ο όρος βιοδιασπώμενα δολώματα και όχι άδικα γιατί είναι πραγματικά αποδοτικά αλλά επίσης το σημαντικότερο είναι ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ας δούμε λίγο την ανάγκη, την ιδέα που πραγματικά δημιουργήθηκαν τακαλάμια ψαρέματος

kalamia psarematos eidi alieias

Στο Fishingspot.gr η επιλογή στα καλάμια ψαρέματος γίνετε με πολύ αυστηρούς κανόνες ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.

Γνωρίζοντας ακριβώς τα χαρακτηριστικά που χεριάζετε κάθε καλάμι για κάθε τεχνική ψαρέματος, επιλέγουμε μόνο τα καλάμια που πραγματικά θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ψαρά. Σε συνδυασμό το action, το μήκος, το υλικό κατασκευήςFishingSpot

Επειδή πραγματικά το ψάρεμα είναι πάθος, κάναμε το πάθος μας επάγγελμα και δημιουργήσαμε ένα χώρο με μεράκι για τους λάτρεις το ψαρέματος.

Στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, Β. Ταβάκη 1, άνοιξε το Fishing Spot και παράλληλα το www.fishingspot.gr ένα νέο κατάστημα με είδη αλιείας και δολώματα όπως επίσης και ένα ενημερωμένο και φιλικό e-shop.

Στον φυσικό χώρο του καταστήματος θα βρείτεToυ Δημήτρη Σφαλτού
Η αγγλική CCMoore είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευή εξειδικευμένων αλεύρων για την δημιουργία των boilies, αρώματα, αιθέρια έλαια, μαλάγρες για γλυκά νερά, προσθετικά

δολώματα, επεξεργασμένους σπόρους, έτοιμα boilies, spod mixes, pellets, και γενικά προϊόντων για το ψάρεμα του κυπρίνου.

Πλέον όλα τα προσθετικά δολωμάτων της CCMooreΝέος Κατάλογος της Fuji για το 2017

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr

Η Ιαπωνική Fuji παρουσιάζει τον νέο της κατάλογο για το 2017 με 305 νέους κωδικούς, που είναι τώρα κοντά

μας μέσα από την Fournaris Fishing και το εξειδικευμένο δίκτυο της.
Νέοι οδηγοί από πλαίσιο Τιτανίου με Torzite και SiC κεραμικό, εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την γκάμαΣελίδα 1 από 7

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection