Η νέα σελίδα της εταιρείας Εν Πλω Καλαϊτζή στο Facebook

Η νέα σελίδα της εταιρείας Εν Πλω Καλαϊτζή στο Facebook

Η νέα σελίδα της εταιρείας Εν Πλω Καλαϊτζή στο Facebook
Του Δημήτρη Σφαλτού
Η Εν Πλω Καλαϊτζή είναι μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα, με προϊόντα που καλύπτουν

πλήρως όλες τις τεχνικές του παράκτιου ψαρέματος, της κατάδυσης και των δολωμάτων . Πλέον, στην καινούρια σελίδα της εταιρείας στο Facebook, με link:https://www.facebook.com/ΕΝ-ΠΛΩ-Καλαιτζη-962615180495173/,θα μπορείτε να δείτε όλα τα νέα της προϊόντα, τις νέες εισαγωγές , παρουσιάσεις και ψαρευτικές δοκιμές, νέα της εταιρείας, ψαρευτικά events, αγώνες, και άλλα πολλά.
Η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή εισάγει μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες ειδών αλιείας παγκοσμίως, όπως η Cormoran, Sakura, Vega, Marufuji, Mega, Relix, Top Secret, Relix, Banax, Dragon (αγκίστρια και παρελκόμενα),Sert, Garbolino, Powerline,Blue Marlin, X-Power, Mustad, Bayer, Target, Rapala, Ragloo, Ruhr-Jensen, Williamson, Blue Fox, Yo-Zuri, Strike Pro, Nava και SeacC.

Επίσης η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή θα χαρεί να σας δει από κοντά στο μεγάλο της κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Δημοσθένους 39.

en-plo-lalaitzi-tacklestore-carpmatchfishing

Εκεί μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά τα νέα της προϊόντα, για να βοηθήθείτε στο μέγιστο, με όποια τεχνική και αν ψαρεύετε.

en-plo-kalaitzi-tackle-store-carpmatchfishing

Eίτε πρόκειται για εξοπλισμό παράκτιου ψαρέματος, ψαρέματα από βάρκα, ψαροντούφεκο και κατάδυση, δολώματα και την χρήση τους, η εταιρεία Εν Πλω Καλαϊτζή, θα βρίσκεται στο πλάι σας να σας δώσει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία.

Η πολύ μεγάλη γκάμα των εταιρειών (οι περισσότερες σε αποκλειστική αντιπροσώπευση), είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν τα γούστα σας, για κάθε τεχνική.

en-plo-kalaitzi-eisagoges-etairies-carpmatchfishing

Η κύρια και επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Εν Πλω Καλαιτζή είναι η http://www.enplokalaitzi.com, όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες πουχρειάζεστε για το αγαπημένο σας χόμπυ, το ψάρεμα.

enplokalaitzi-logo-carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:

Εν πλω Καλαιτζή

Δημοσθένους 39, Θεσσαλονίκη

Τηλ:2310-752359/2310-752169

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg


No Internet Connection