Απίκο

Το παρακάτω γράφτηκε σε πιο συνοπτική μορφή σαν απάντηση σε κάποια θεματική ενότητα (forum) σαν προσωπική μου άποψη για το πως πρέπει να είναι η "σωστή" μαλάγρα.

Η κλασσική διχογνωμία που είχε αναπτυχθεί ήταν αν η μαλάγρα πρέπει να περιέχει σάπια ωμή σάρκα από ψάρι και αν "δεν θα πρέπει να μπορείς να ανεχθείς την μυρωδιά για πάνω από λίγα δευτερόλεπτα" ή αν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε φρέσκα



Ξεκινώντας για μια ψαρευτικη εξορμηση για να ψαρέψουμε απικο το βασικότατο που πρεπει να έχουμε μαζί μας εκτός από φρεσκο δόλωμα είναι και αρκετη μαλαγρα χωρις αυτην



© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection