Εγγλέζικο

Video: Οι καλύτερες δολωσιές με προνύμφη μύγας - biggatino / maggots

Video: Οι καλύτερες δολωσιές με προνύμφη μύγας - biggatino / maggots

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουμε αναλυτικά τις καλύτερες δολωσιές με την προνύμφη μύγας, το γνωστό σε όλους μας Bigattino/Maggots.

Δείτε 7 κύριους τρόπους για να δολώσετε τις προνύμφες μύγας, ανάλογα με τις ορέξεις των ψαριών, το είδος τους και το πόσο πονηρεμένα είναι. 

Στο μεσοδιάστημα των δολωσιών έχουμε εμπλουτίσει το βίντεο με μερικές συλλήψεις ψαριών, όπως λαβράκι, τσιπούραΤο ψάρεμα του χειμωνιάτικου λαβρακιού

labraki-2 SΓια τους πολλούς ο χειμώνας μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή για ψάρεμα , λόγω των δύσκολων περιβαντολογικών συνθηκών που επικρατούν. Για τον σύγχρονο match ψαρά , που επιδιώκει το αθλητικό ψάρεμα με τα λεπτά εργαλεία και το πιάσιμο μεγάλων θηραμάτων, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πειραματιστεί στην τεχνική του κατάρτιση και να εντριφήσει στο κυνήγι του χειμωνιάτικουΕντός, εκτός κι επί τ' αυτά!

photo1.jpg Εντός, εκτός κι επί τ' αυτά! Το παρών αποτελεί ένα μίνι τουριστικό αλιευτικό οδηγό, βασισμένο σε προσωπικές εμπειρίες και συζητήσεις με φίλους, για μικρές, κοντινές ψαρευτικές εξορμήσεις σε λιμάνια, με τις τεχνικές του εγγλέζικου και του Bolognese. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποτελεί κανόνα.


ΚείμενοNo Internet Connection