Ερώτηση ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΙΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡ ( ΦΙΛΛΑΘΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩ

22/03/2011 09:10 #1 από Αλέξης (Αlex5)
Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 στις 9 το πρωί ο ΦΑΡ θα πραγματοποιήσει σεμινάρια ρίψεων θαλασσίων βαρών με καλάμι στην πόλη της Λάρισας .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο προπονητής του συλλόγου Φώτης Κολοβός ο οποίος είναι άρτια καταρτισμένος στην εκμάθηση όλων των τεχνικών ρίψεων.

Ο σύλλογος Φίλων Αλιευτικών Ρίψεων με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη σε αυτό που προασπίζει εδώ και 10 χρόνια ανοίγει νέους δρόμους με την πραγματοποίηση σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την τεχνική τους στις ρίψεις θαλασσίων βαρών με καλάμι .

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση τεχνικών ρίψεων για μεγαλύτερη απόδοση στο ψάρεμα μας , καθώς και η αναζήτηση νέων και ικανών ριπτών που θα στελεχώσουν τον ΦΑΡ στα προγραμματισμένα πρωταθλήματα ρίψεων του τρέχοντος έτους.

Σε αυτά τα σεμινάρια μπορείτε να λάβετε μέρος όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας φτάνει να αγαπάτε το ψάρεμα και να θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση σας αλλά και την τεχνική σας, το θέμα λοιπόν δεν είναι μόνο το ΠΩΣ και του ΠΟΥ ψαρεύουμε αλλά και το ΠΟΣΟ μακριά μπορούμε να φτάσουμε …… . αναζητώντας τις ζώνες διατροφής των ψαριών.


Σας περιμένουμε όλους εξοπλισμένους με τα καλάμια σας – sock leader και βαρίδια διαφόρων γραμμαρίων για να αναπτύξετε νέες τεχνικές και να ανοίξετε νέους αποδοτικούς ορίζοντες στο ψάρεμα σας …και όχι μόνο!!!!!


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6986616516 Θάνοε Παπαγιαννόπουλος .

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Φουντουκίδης

Φίλαθλοι Αλιευτικών Ρίψεων (Φ.Α.Ρ.)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Παναγιώτης Ροζής , Φάνης Ζαμπός (fanis), Hλιας [ elias37 ]

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection