Ερώτηση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

22/04/2010 16:14 #1 από Αλέξης (Αlex5)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010 δημιουργήθηκε από Αλέξης (Αlex5)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

Ο σύλλογος ΦΑΡ πιστός στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και πλήρως νομιμοποιούμενος από την Πολιτεία ως αναγνωρισμένο σωματείο, χωρίς καμία σκοπιμότητα και πρόθεση να δημιουργήσει οποιοδήποτε ανάχωμα στο αγώνισμα των ρίψεων θαλασσίων βαρών που επί σειρά ετών αναπτύσσει και καλλιεργεί αδιαλείπτως στη χώρα μας, με αφορμή κάποιες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση :

Η Γ.Γ.Α. δεν αναγνωρίζει ως άθλημα το αγώνισμα των ρίψεων θαλασσίων βαρών και μάλιστα όπως προκύπτει από τα Αρχεία της Υπηρεσίας το αγώνισμα αυτό το οποίο ο σύλλογός μας δημιούργησε και εξέλιξε στη χώρα μας, δεν υπάγεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα καμίας αθλητικής ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου, ουδείς φορέας και δη αθλητικός, νομιμοποιείται να προβαίνει σε απαγορεύσεις αγώνων στην ημεδαπή και τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου μας ή άλλων συλλόγων σε αγώνες στο εξωτερικό.

Ουδείς επίσης αθλητικός φορέας έχει το δικαίωμα να προκηρύσσει εθνικά πρωταθλήματα υπό την έννοια του αθλητικού Νόμου για το αγώνισμα αυτό και να συγκροτεί εθνικές αθλητικές ομάδες.

Τα κριτήρια για την αθλητική αναγνώριση ενός αγωνίσματος τίθενται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και από κανέναν άλλον.

Μέχρι να περιβληθεί λοιπόν με τον αθλητικό μανδύα το αγώνισμα των ρίψεων θαλασσίων βαρών, οποιοσδήποτε είτε φυσικό είτε νομικό πρόσωπο σε ερασιτεχνικό επίπεδο έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αγωνίζεται με σκοπό ψυχαγωγικό και να συμμετέχει σε αγώνες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Η Αθλητική Ιδέα γεννήθηκε στη χώρα μας και οφείλουμε όλοι μας να την προστατεύουμε και να την καλλιεργούμε, χωρίς τυχοδιωκτισμούς, απειλές, και απαγορεύσεις.

Ο ΦΑΡ ως σωματείο που καλλιεργεί αποκλειστικά το αγώνισμα των ρίψεων θα συνεχίσει να επιδιώκει με απαράμιλλο ζήλο, κόπο και μόχθο την διάδοση και την ανάπτυξη του αγωνίσματος στη χώρα μας, στα πλαίσια όμως της νομιμότητας των κανόνων της συντεταγμένης Πολιτείας, χωρίς να ανεχθεί στο παραμικρό οποιαδήποτε παρεμβατική ενέργεια τρίτων που θα υπονομεύσει την νομιμότητα των πράξεών μας και θα εμποδίσει την ευόδωση των καταστατικών σκοπών του σωματείου μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡ

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Φουντουκίδης

Ο Γ. Γραμματέας
Αλέξανδρος Καραμπάσης

Συνημμένο αρχείο:

Φίλαθλοι Αλιευτικών Ρίψεων (Φ.Α.Ρ.)
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.134 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection