Ερώτηση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών 2012

13/11/2011 14:09 #1 από Τάσος- Δράμα
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών 2012 δημιουργήθηκε από Τάσος- Δράμα
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την τετραήμερη επίσκεψη της Εφόρου Αθλητικής Αλιείας της ΕΟΥΔΑ, κας Ρένας Βγενοπούλου στο Αμύνταιο, όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για το 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών του έτους 2012, οριστικοποιήθηκαν τα παρακάτω:

Α) Η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΟΥΔΑ) και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με συνδιοργανωτή τον σύλλογο ΑΣΕΑ Πτολεμαΐδας και όλη η διοργάνωση τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου.

Β) Η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στελεχώθηκε ως εξής:

1.- Ρένα Βγενοπούλου
Εκπρόσωπος Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΥΔΑ)

2.- Γεώργιος Δακής
Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

3.- Ιωακείμ Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

4.- Ιωάννης Ταταρίδης
Πρόεδρος ΑΣΕΑ Πτολεμαΐδας

5.- Νικόλαος Γιώσκος
Περιφερειακός Σύμβουλος, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

6.- Ιωάννης Κιοσές
Περιφερειακός Σύμβουλος, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

7.- Ευστάθιος Δεληγιαννίδης
Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Υπεύθυνος Τεχνικών έργων

8.- Σιμέλα Γιαννιτσοπούλου
Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Ανάπτυξης,
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αμυνταίου

9.- Ιορδάνης Μπάντης
Υπεύθυνος Εθελοντισμού Δήμου Αμυνταίου, Δημοτικός Σύμβουλος

Γ) Η Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στελεχώθηκε ως εξής:

1.- Ιωάννης Κιοσές
Περιφερειακός Σύμβουλος, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

2.- Στέφανος Ιωαννίδης
Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Αμυνταίου

3.- Ιωάννης Ταταρίδης
Πρόεδρος ΑΣΕΑ Πτελεμαΐδας, ΤραπεζικόςΗ Οργανωτική Επιτροπή θα συνεδριάσει μετά την επιστροφή της Εφόρου της ΕΟΥΔΑ από το Λουξεμβούργο (4 - 6 Νοεμβρίου 2011) όπου θα παραστεί στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIPSm.

Τα θέματα που θα οριστικοποιηθούν στο Λουξεμβούργο είναι:

α) Ο νέος Κανονισμός FIPSm για τις Βολές Θαλασσίων Βαρών με εισήγηση των: Ρένας Βενοπούλου (Ελλάδα), Dennis Retter (Αγγλία), Erik Obdebeek (Βέλγιο) και Alain Banégues (Γαλλία). Την πρόταση του νέου Κανονισμού θα στηρίξουν με την παρουσία τους η κα Ρένα Βγενοπούλου και ο κ. Dennis Retter και στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο GULLIVER (Bascharade) θα συμμετέχουν επίσης : ο Πρόεδρος της FIPSm κ. Weldheim , ο Γενικός Γραμματέας της FIPSm κ. Biever, τα μέλη του Δ.Σ. της FIPSm κ.κ. Morvan, και Zangerle και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής της FIPSm κ.κ.Clarck και Baptista.

β) Η Προκήρυξη του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων βαρών έτους 2012, στο Αμύνταιο (και στις δύο επίσημες γλώσσες της FIPSm, αγγλικά και γαλλικά). Την παρουσίαση των Προκηρύξεων ενώπιον του Δ.Σ. της FIPSm, θα πραγματοποιήσει και θα στηρίξει η κα Ρένα Βγενοπούλου.

γ) Ο ορισμός του επίσημου εκπρόσωπου της FIPSm που θα επισκεφτεί το Αμύνταιο προς διενέργεια ελέγχου όλων των εγκαταστάσεων του 15ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων βαρών (Γήπεδο, Ξενοδοχεία, τόπους τελετών έναρξης και λήξης κ.λ.π.)

Δ) Η διαμονή όλων των μελών τω Εθνικών Αποστολών Βολών θαλασσίων βαρών που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα πραγματοποιηθεί στα Ξενοδοχεία ΑTERON HOTEL SUITES & SPA και BELLA TOUMPA, που βρίσκονται στο Αμύνταιο .

Ε) Οι μετακινήσεις όλων των μελών των Εθνικών Αποστολών θα πραγματοποιηθούν από την Ανώνυμη Τουριστική Μεταφορική Εταιρεία, ΦΛΩΡΙΝΑ TRAVEL Α.Ε.

ΣΤ) Η ασφαλιστική κάλυψη όλων των μελών των Εθνικών Αποστολών θα γίνει από την MARFIN (CNP Παρακτορειακή)

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προπονητικός αγώνας των Ελλήνων αθλητών θαλασσίων βαρών, στο γήπεδο του Αμύνταιου καθώς και δοκιμαστικές μετρήσεις των επιδόσεων, με χωροβάτη.

Επίσης, με την ευκαιρία της παρουσίας στο Αμύνταιο των Ελλήνων αθλητών και των επί κεφαλής του Τομέα Βολών της Επιτροπής Αλιείας της ΕΟΥΔΑ κ.κ. Ευ. Καπελάνου και Ν. Καραγιάννη, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων βαρών του έτους 2012 καθώς και όλα τα διαδικαστικά, τα οποία θα δημοσιευθούν μετά την σχετική θετική εισήγηση της Εφόρου και έγκριση τους από το Δ.Σ. της ΕΟΥΔΑ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα :

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή για την αμέριστη βοήθεια του τόσο στην διοργάνωση του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων Βαρών όσο και ΚΥΡΙΩΣ για την στήριξη των Ελλήνων αθλητών θαλασσίων βαρών.

Τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη που έθεσε υπό την αιγίδα του όλη την διοργάνωση.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την καθοριστική τους συμβολή στην διοργάνωση.

Τον σύλλογο ΑΣΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ που έθεσε στην διάθεση της διοργάνωσης όλο το έμψυχο δυναμικό του.

Τους επαγγελματίες της πόλης του Αμύνταιου που έδειξαν, ήδη, έμπρακτα την αμέριστη στήριξη τους στην διοργάνωση.

Όλους τους κατοίκους του Αμύνταιου για τον ενθουσιασμό τους στην ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος.

Όλως ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κτηματική Υπηρεσία για την παραχώρηση του χώρου του γηπέδου αλλά και όσους εργάζονται σκληρά για την τελειοποίηση του.

Τέλος ευχαριστούμε τους Έλληνες αθλητές θαλασσίων βαρών για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την διοργάνωση του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων βαρών, για την ομοψυχία τους και την υπευθυνότητα τους. Οι Έλληνες αθλητές είναι οι οικοδεσπότες των συναθλητών τους από όλο τον κόσμο που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ που θα σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία, είναι ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ που με τις επιδόσεις τους θα μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Θα θέλαμε να γνωρίζουν ΟΛΟΙ ότι η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΟΥΔΑ) ως ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ και με την εμπειρία της συμμετοχής της σε δύο (2) προηγούμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Βολών θαλασσίων βαρών αλλά και την ουσιαστική και καθοριστική της παρουσία στα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων (CIPS και FIPSm) θα διοργανώσει ένα άψογο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Αμύνταιο, αντάξιο των Ελλήνων αθλητών και των σπουδαίων συναθλητών τους από όλο τον κόσμο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

13/11/2011 14:19 #2 από Τάσος- Δράμα
Απαντήθηκε από Τάσος- Δράμα στο θέμα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών 2012
Λουξεμβούργο - Σύσκεψη εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου της FIPSm

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο, η προγραμματισμένη σύσκεψη εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου της FIPSm με την παρουσία της κας Ρένας Βγενοπούλου και του κ. Dennis Retter, με θέμα την διαμόρφωση του νέου Κανονισμού τη Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τις Βολές θαλασσίων βαρών.

Η παρουσίαση και η στήριξη όλων των προτάσεων/τροποποιήσεων του Κανονισμού έγιναν από την κα Ρένα Βγενοπούλου στην γαλλική γλώσσα με το δεδομένο ότι ο Προεδρεύων στη σύσκεψη Αντιπρόεδρος της FIPSm και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Louis Morvan επιθυμούσε να γίνει όλη η εισήγηση στην μητρική του γλώσσα ώστε να αντιληφθεί καλύτερα τις προτάσεις και τις σχετικές διευκρινίσεις.

Η σύσκεψη εργασίας κράτησε επί οκτώ (8) ώρες !!!! και αναλύθηκαν ένα προς ένα όλα τα προτεινόμενα άρθρα του νέου Κανονισμού.

Οι διευκρινίσεις που δόθηκαν θεωρήθηκαν επαρκείς από τα παρόντα μέλη τη FIPSm και ο Πρόεδρος τη Τεχνικής Επιτροπή κ. Louis Morvan ανέλαβε να ετοιμάσει τον νέο Κανονισμό Βολών Θαλασσίων Βαρών σε συσχετισμό με τον Γενικό Κανονισμό της FIPSm (όσον αφορά οργανωτικά θέματα) ώστε να παρουσιαστούν όλα μαζί προ τελική έγκριση, στην Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των χωρών μελών τη Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας CIPS που θα γίνει 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2012 στην Melilla τη Ισπανίας.

Για την παρουσίαση προ ψήφιση του Κανονισμού στην Γενική Συνέλευση στην Μelilla ορίστηκε υπεύθυνη η κα Ρένα Βγενοπούλου.

Μετά από σχετικό αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας το οποίο αποδέχτηκε, με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της FIPSm, που συνεδρίασε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, ο νέος Κανονισμός Βολών Θαλασσίων Βαρών θα ισχύσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ελλάδα (Αμύνταιο) από 1έως 8 Σεπτεμβρίου 2012.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ανέλαβε την τεράστια ευθύνη να διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό και ως παρατηρητής επίσημος εκπρόσωπο της FIPSm στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών, ορίστηκε ο Πρόεδρος Dr. Hubert Weldheim, διασφαλίζοντας με το κύρος της παρουσίας του την απεριόριστη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την διοργανώτρια ΕΟΥΔΑ.

Επίσης παρουσιάστηκαν από την κα Ρένα Βγενοπούλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Τεχνική Επιτροπή της FIPSm οι Προκηρύξεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οι οποίες και εγκρίθηκαν ομόφωνα και στις δύο επίσημε γλώσσες τη FIPSm, αγγλικά και γαλλικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα της FIPSm κ. Pierre Biever τόσο για την ζεστή φιλοξενία στο πανέμορφο Λουξεμβούργο όσο και για την απολύτως εποικοδομητική συνεργασία
Ο νέος Κανονισμός θα δημοσιευτεί αμέσως μετά την μετάφραση του στην Ελληνική γλώσσα.

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι παρεδόθη επισήμως στην εκπρόσωπο τη Ελληνικής Ομοσπονδίας κα Ρένα Βγενοπούλου η σημαία της FIPSm η οποία θα κυματίζει στο Αμύνταιο καθ' όλη την διάρκεια του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων βαρών.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

13/11/2011 16:11 #3 από Τάσος- Δράμα
Απαντήθηκε από Τάσος- Δράμα στο θέμα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βολών θαλασσίων βαρών 2012
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα γίνει από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου 2012 στο Αμύνταιο (Δυτική Μακεδονία)

Από το σπουδαίο αυτό γεγονός για την Ελληνική Ομοσπονδία και για τους Έλληνες ρίπτες δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ όσους αγαπούν το άθλημα των Βολών Θαλασσίων Βαρών να είναι παρόντες στην μεγάλη αυτή γιορτή.

Οι Έλληνες ρίπτες που εντάχθηκαν στους συλλόγους της Ομοσπονδίας μας, συμμετείχαν τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του έτους 2010 στην Γαλλία όσο και στο Μουντιάλ 2011 που έγινε πρόσφατα στην Ιταλία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία στέκεται αρωγός στους Έλληνες ρίπτες που συσπειρώθηκαν στην δύναμη της, σε κάθε τους προσπάθεια, με αποκορύφωμα την ομόφωνη απόφαση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του έτους 2012 στην χώρα μας.

Αυτοί οι Έλληνες ρίπτες /αθλητές των συλλόγων της δύναμης μας, αξίζουν όλη μας την στήριξη, την συμπαράσταση μας και εν τέλει τον θαυμασμό μας.

Η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βολών θαλασσίων βαρών στην Ελλάδα είναι δικιά τους βούληση και δικιά τους κατάκτηση.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ρίπτες, να αναλογιστούν ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 στην Ελλάδα πρέπει να αποτελέσει το μοναδικό τους κίνητρο να προοδεύσουν και να συναγωνιστούν ισότιμα με τους συναθλητές τους από όλο τον κόσμο, να είναι τελικά οι άξιοι οικοδεσπότες της μεγάλης γιορτής, τόσο σε οργανωτικό, όσο και ΚΥΡΙΩΣ σε αγωνιστικό επίπεδο.

Δεν περισσεύει κανείς και δεν πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να χάσει την ευκαιρία της συμμετοχής του σ' αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Η Ελληνική Ομοσπονδία προτίθεται να προκηρύξει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βολών Θαλασσίων Βαρών 2012 το αργότερο έως 15 Νοεμβρίου. Μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συγκροτηθεί η Εθνική Ελλάδος (team A) που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 αλλά και η Εθνική Ομάδα Β (team B) και, πάντα μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο καθορισμός των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην κατηγορία individuals.

Επιθυμία μας και ευχή μας είναι ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Έλληνες ρίπτες, η ευκαιρία που σας παρουσιάζεται να αγωνιστείτε με τους σπουδαιότερους αθλητές όλους του κόσμου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ !!!!!

Έλληνες αθλητές Βολών θαλασσίων Βαρών, να ξέρετε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι πάντα κοντά σας, να σας τιμά απεριόριστα.

Η Επιτροπή Αθλητικής Αλιείας της ΕΟΥΔΑ και ο Τομέας Βολών Θαλασσίων Βαρών, νοιώθουμε υπερήφανοι που θα διοργανώσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του έτους 2012 !!!!!!!!!!!

Θα προσπαθήσουμε πολύ και είναι βέβαιο ότι ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection