«Έξυπνο» κινητό από την HTC


Η HTC Corporation, από την Ταϊβάν, παρουσίασε το HTC Touch2, ένα μικρού μεγέθους «smartphone», το οποίο αποτελεί ένα από τα πρώτα κινητά τηλέφωνα που περιλαμβάνουν το νέο λογισμικό της Microsoft, Windows Phone.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Windows Mobile 6.5 και τις νέες υπηρεσίες Windows Phone, όπως My Phone και Windows Marketplace, το HTC Touch2 εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο κινητών τηλεφώνων αφής της HTC.

Το HTC Touch2, περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις της HTC, όπως το TouchFLO, μια βελτιωμένη διεπαφή χρήστη (user interface), που περιλαμβάνει ενσωματωμένες μετεωρολογικές ενημερώσεις και γρήγορη πρόσβαση σε μια σειρά από δημοφιλείς εφαρμογές.

Επιπλέον, το Touch2 περιλαμβάνει τα Google Maps for Mobile, YouTube κ.α. Βασιζόμενο στην πλατφόρμα Windows Mobile 6.5, το HTC Touch2 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται πολλαπλούς λογαριασμούς email.

Επιπλέον, με το επανασχεδιασμένο Internet Explorer Mobile, το Touch2 εμφανίζει με ακρίβεια ιστοσελίδες σε μορφή desktop.

Το Internet Explorer-Mobile υποστηρίζει και το Adobe Flash, καθιστώντας πιο εύκολη την προβολή βίντεο Flash, όπως του YouTube.

Η νέα υπηρεσία My Phone της Microsoft επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και το συγχρονισμό φωτογραφιών, μουσικής, επαφών και SMS από το Touch2 στο διαδίκτυο.

Το HTC Touch2 θα αρχίσει να διατίθεται στις 6 Οκτωβρίου και θα είναι ευρέως διαθέσιμο σε πολλές ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές, καθώς και στην Ελλάδα, στις αρχές του τέταρτου τριμήνου του 2009.


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


No Internet Connection