Αίθριες Νύκτες στο Αίθριο των Μουσών


Και τον Σεπτέμβρη αυτό, για έκτη συνεχή χρονιά, ο φιλόξενος και δροσερός χώρος του Αιθρίου των Μουσών, φυσική  προέκταση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προς το ύπαιθρο, φιλοδοξεί να προσελκύσει το κοινό με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και στόχο την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Με τη χορηγία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού οργανώνονται και φέτος οι εκδηλώσεις στον εντυπωσιακό χώρο του Αίθριου. Πρόκειται για τη συνέχεια της γόνιμης συνεργασίας του Μεγάρου Μουσικής με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του πολιτιστικού τουρισμού. Χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων "Αίθριες Νύκτες στο Αίθριο των Μουσών" είναι το MEGA, Το Βήμα, Το Βήμα της Κυριακής και ο Δίεση 101,3 fm.

Δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Μπάμπης Στόκας, οι Raining Pleasure, η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τους Imam Baildi, η Αθηνά Ανδρεάδη και η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζουν τη δουλειά τους, καλούν συναδέλφους φίλους τους στη σκηνή και τραγουδούν μαζί τους αλλά και με το κοινό γνωστά και αγαπημένα τραγούδια τους από τις 8 έως τις 22 του Σεπτέμβρη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των εκδηλώσεων έχει η Άννα Νταλάρα.


της Τατιάνας Ρόκου

ΠΗΓΗ: TRAVEL DAILY NEWS


No Internet Connection