31ο River Party στο Νεστόρειο Καστοριάς (29/7 έως 2/8)

 

Αν μπροστά σας έχετε ένα ημερολόγιο τότε θα πρέπει σίγουρα να σημειώσετε τις παρακάτω ημερομηνίες! Τουλάχιστον αν θέλετε και εσείς να ζήσετε στον παλμό της απόλυτης διασκέδασης... Τετάρτη 29 Ιουλίου... Το River Party το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, κλείνει φέτος τα 31 του χρόνια και ανοίγει τις «πόρτες» του στο κοινό σηματοδοτώντας τα φεστιβαλικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Το River Party διοργανώνεται από τη Δημοτική Επιχείρηση Νεστορίου στην Καστοριά, και οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο χώρο που το φιλοξενεί.

Δίπλα στο ποτάμι ανάμεσα στην πυκνώδη βλάστηση οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στις δύο σκηνές του Φεστιβάλ να παίρνουν μέρος στα extreme games όπως αναρρίχηση σε τεχνική πίστα 7 μέτρων, τοξοβολία, εναέριο πέρασμα με σχοινιά πάνω από το ποτάμι, rafting και πολλά άλλα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να κατασκηνώνουν στον οργανωμένο χώρο μέσα στο δάσος.

Το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία οι φίλοι της φύσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής μέσα από την προβολή διαφανειών.

 

ΠΗΓΗ: 31ο River Party


No Internet Connection