Βγήκαν για ψάρεμα και τους πήρε στο κυνήγι λευκός καρχαρίας έξι μέτρων (pic & vid)

Βγήκαν για ψάρεμα και τους πήρε στο κυνήγι λευκός καρχαρίας έξι μέτρων (pic & vid)

Μία συνάντηση που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό είχαν δύο άντρες που αποφάσισαν να απολαύσουν μία ηλιόλουστη μέρα, βγαίνοντας για ψάρεμα με την βάρκα τους στα ανοιχτά της Αυστραλίας.

Ο Γκρέιντεν Σάρπ μαζί με τον πεθερό του βρίσκονταν αρκετή ώρα στη θαλάσσια περιοχή στα ανοιχτά του Περθ στη δυτική Αυστραλία, όταν διαπίστωσαν ότι μία τεράστια σκιά ακολουθούσε κατά πόδας το σκάφος τους.

Οι δύο άντρες είχαν μόλις μαζέψει από τις πετονιές τους ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο όμως είχε βάλει στο μάτι κι ένας από τους μεγαλύτερες θηρευτές των ωκεανών του πλανήτη και πιο συγκεκριμένα, ένας εξάμετρος Μεγάλος Λευκός Καρχαρίας.

Όπως είναι φυσικό, η απόκοσμη εικόνα του κορυφαίου θηρευτή της περιοχής αλλά και το γεγονός ότι το μήκος του καρχαρία ξεπερνούσε αυτό της μικρής βάρκας των δύο αντρών, οι οποίοι μέσα στον πανικό τους κατάφεραν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, τις κυκλωτικές κινήσεις του καρχαρία γύρω από την βάρκα τους.

Τελικά, όπως ανέφερε ο Σαρπ μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης του Περθ, αφού ο καρχαρίας έμοιαζε να έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο την βάρκα και το περιεχόμενό της κι αφού έκανε τρεις κύκλους γύρω από τα επίδοξα θηράματά του, οι δύο ψαράδες αναγκάστηκαν να τον «δωροδοκήσουν» με όσα ψάρια είχαν καταφέρει να πιάσουν μέχρι εκείνη τη στιγμή, πριν ανοίξουν τέρμα το γκάζι της μηχανής με κατεύθυνση την ασφάλεια της κοντινότερης στεριάς.

Πληροφορίες: ladbible.com


No Internet Connection