Τηλεόραση και ταινίες μέσω του γρήγορου Ιντερνετ

Υπηρεσίες τηλεόρασης χωρίς εξωτερική κεραία αλλά και κινηματογραφικές ταινίες πρώτης προβολής απολαμβάνουν όλο και περισσότεροι συνδρομητές γρήγορου Ιντερνετ.

Στις εταιρείες που δίνουν αυτή τη δυνατότητα, μετά την πρόσφατη είσοδο και του ΟΤΕ, προστέθηκε χθες και η HellasOnline, η οποία ανακοίνωσε ότι προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες σε 46 νομούς της χώρας, στους οποίους η εταιρεία διαθέτει ήδη ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η HOL θα προσφέρει στο εξής υπηρεσίες triple play, δηλαδή σταθερής - κινητής τηλεφωνίας, Ιντερνετ πολύ υψηλών ταχυτήτων και τηλεοπτικά προγράμματα - κινηματογραφικές ταινίες, μέσω της ίδιας τηλεφωνικής γραμμής.

Οι νέες υπηρεσίες θα προσφέρονται μέσω του πακέτου hol tv, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: Νέα ειδησεογραφικά, ενημερωτικά, μουσικά, παιδικά και αθλητικά κανάλια από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο και δωρεάν τα μεγαλύτερα ελληνικά, όλα σε ψηφιακή μετάδοση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχεται πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) αλλά και «Video Club» με εκατοντάδες ταινίες νέας κυκλοφορίας.

Οσοι συνδρομητές αποκτήσουν τη νέα υπηρεσία έως τις 31 Μαϊου 2009 θα έχουν έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή, καθώς θα πληρώνουν 9,90 αντί για 15 ευρώ για έναν χρόνο.

Οι χρεώσεις των ταινιών από το hol video club θα ξεκινούν από 0,99 ευρώ, ενώ το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης θα ανέρχεται σε 49,9 ευρώ.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ


No Internet Connection