Έκθεση Boat and fishing in Greece 2016: Τα highlights της έκθεσης!

Έκθεση Boat and fishing in Greece 2016: Τα highlights της έκθεσης!

Έκθεση Boat and fishing in Greece 2016: Τα highlights της έκθεσης!
Του Δημήτρη Σφαλτού

Φωτογραφίες:Γιώργος Βαρέλης, Άρης Δάσκαλος, Δημήτρης Σφαλτός, Νίκος Ζάρας
Άλλη μία πρωτότυπη και όμορφη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού,

σκαφών και ειδών αλιείας, ήρθε στο τέλος της. Συναντήσαμε τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και είδαμε πολλά νέα προϊόντα , ειδικά στον χώρο της παράκτιας αλιείας.

Ας δούμε μερικά από αυτά, καθώς και τα περίπτερα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους.


Εντυπωσιακά και μοναδικά προϊόντα είδαμε στο περίπτερο της ελληνικής Gfs, του Θοδωρή Ρατζώνη. Οι πολύ επιτυχημένες μαλάγρες Angry fish by Dimitris Sfaltos άλλαξαν σε επίπεδη όρθια συσκευασία, και έγιναν ακόμη πιο εύχρηστες στο ευρύ κοινό.

angry-fish-sfaltos-carpmatchfishing

Αngry Fish by Dimitris Sfaltos

Την παράσταση έκλεψαν οι σκόνες πλαστικοποίησης Stardust, με πάνω από 40 διαφορετικά χρώματα , camouflage και φωσφορούχα.

stardust-carpmatchfishing

Stardust-GFS

Επίσης είδαμε τα νέα καλούπια εξειδικευμένων βαριδιών από ντουραλουμίνιο, για casting, βολές και inchiku. Τα νέα καλούπια έχουν την επονυμία Fishing 4u.

kaloupia-fishing-moulds-carpmatchfishing

Στο περίπτερο του Δημήτρη Ριζούλη , Rizoulis sport fishing , είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα επαναστατικά καλύμματα Jigskinz, τα οποία καλύπτουν με ολογραφικά σχέδια natural και διαφόρων χρωμάτων, τεχνητά ψαράκια, πλάνους,μολυβοκεφαλές, και καλαμαριέρες.

rizoulis-carpmatchfishing

Yπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα σε μεγέθη και σχέδια, ικανά να καλύψουν όλα σας τα τεχνητά και να τα κάνουν ξανά καινούρια.

jigskinz-2-carpmatchfishing

Στην έκθεση ακολούθησε σεμινάριο για την παρουσίαση και λειτουργία των Jigskinz , όπου πλήθος κόσμου είδε την τοποθέτηση και τις χρήσεις τους.

jigskinz-carpmatchfishing

Στο ίδιο περίπτερο είδαμε τα καινούρια καλάμια match της Dragon με blanks από nano-carbon και light weight system (Dragon Combat match, Elite match, Black shadow match) , όπως και τα καλάμια spinning με την ίδια επαναστατική τεχνολογία.

rizoulis-match-rods-carpmatchfishing

Στο περίπτερο της Anglermania Ltd είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλα τα νέα χρώματα και τεχνητά της Duo, όπως και άλλα προϊόντα των εταιριών Marukyu, Maxel, Εcogear, Fisharrow, Decoy, Favorite, κ.α.

anglermania-ltd-carpmatchfishing

Οι συνεργάτες μας Γιώργος Βαρέλης και Αρης Δάσκαλος, field tester της Anglermania , ήταν εκεί για να δώσουν απαντήσεις και γνώσεις για την σωστή χρήση των τεχνητών δολωμάτων.

anlermania-friends-carpmatchfishing

Εντυπωσιακό ήταν το περίπτερο του Thalassa shop, με όμορφη βιτρίνα και μπλε φωτισμό ,εφοδιασμένο με προϊόντα της WFT, και εξοπλισμό για τις τεχνικές spinning, inchiku, slow pitch, jigging κτλ.

thalassa-shop-carpmatchfishing

Το μεγάλο περίπτερο της εταιρίας Εν Πλω Καλαϊτζής , πλήρως εξοπλισμένο με ποιοτικά προϊόντα της Sakura, Cormoran, Sert,Vega, Sunset,Mikado κ.α.

en-plo-kalaitzis-carpmatchfishing

Αίσθηση κάνανε οι νέες μολυβοκεφαλές , τα καλάμια, και οι σιλικόνες της Sakura, για την τεχνική του spinning.

sakura-jigheads-spinning-carpmatchfishing

New entry στις ελληνικές εκθέσεις και στην αγορά, έκανε το περίπτερο του Δημήτρη Κυπριανού , με την ονομασία D.K fishing gear. Εκεί είδαμε τις νέες φωσφορούχες χάντρες της Bonebass,τα νέα εξειδικευμένα καλάμια της Palms, και τα top νήματα για spinning-eging της Varivas.

dk-carpmatchfishing

Μεγάλα και εντυπωσιακά επίσης ήταν τα περίπτερα των Captain Hook -Genitsaridis, Dbs, Arcofil, Lucky-fishing και του Τάκη Καλαϊτζή.

genitsaridis-carpmatchfishing

Captain Hook-Genitsaridis

dbs-carpmatchfishing

DBS-Fishing

arcofil-carpmatchfishing

Arcofil

lucky-fishing-carpmatchfishing

Lucky Fishing

takis-kalaitzis-carpmatchfishing

Τάκης Καλαιτζής-Τica

e-fishing-carpmatchfishing

E-fishing

Στο μεγάλο περίπτερο της Λαμδανετ φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα καμουφλαρισμένα βαρίδια του Σταύρου Παπαδόπουλου.

lamdanet-carpmatchfishing

Λαμδανέτ

camouflage-leads-papadopoulos-carpmatchfishing

Καμουφλαρισμένα βαρίδια-Σταύρος Παπαδόπουλος

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ήταν μια πολύ επιτυχημένη έκθεση, με πολλά περίπτερα, πλήθος κόσμου , και αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με νέα και εντυπωσιακά εκθέματα για το υπέροχο χόμπι μας.

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg


No Internet Connection