malagres-sfaltos-angryfish-syros-carpmatchfishing.jpg
malagres-sfaltos-angryfish-syros-carpmatchfishing.jpg

Σεμινάριο για την χρήση της νέας μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos και εξειδικευμένες τεχνικές για το match fishing

Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr Στο υπέροχο νησί της Σύρου, και στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με φελλό, πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένο σεμινάριο για την χρήση της νέας σε

malagres-sfaltos-angryfish-syros-carpmatchfishing


Συντακτική ομάδα www.carp-matchfishing.gr


Στο υπέροχο νησί της Σύρου, και στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας με φελλό, πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένο σεμινάριο για την χρήση της νέας σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos, της εταιρίας GREAF, καθώς και επεξήγηση των νέων τεχνικών για το match fishing, με τις εξειδικευμένες αρματωσιές.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του ναυτικού ομίλου Σύρου, την Παρασκευή 12/6 και ώρα 19:00, και ήταν μια άριστη ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ψαράδες της Σύρου, καθώς και να συνομιλήσουμε με πολλούς αθλητές που θα λάμβαναν συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλιείας με φελλό. Οι ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Θοδωρής Ρατζώνης της εταιρίας GREAF και ο Δημήτρης Σφαλτός.

 


Στα πλαίσια του σεμιναρίου έγινε η πρώτη πανελλαδική παρουσίαση της νέας σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos, καθώς και η σειρά Angry Fish με τα ενισχυτικά γεύσης για τις μαλάγρες, ο πολτός Angry Fish, το ενισχυτικό σπρέι Attractor, οι χάντρες για τα παράμαλα της GREAF, όπως και οι νέες πετονιές, τα νέα αόρατα παράμαλα, τα νήματα στόπερ, και οι ζόκες για το match fishing.

seminario-syros-angryfish-col-carpmatchfishing


Όπως ήταν φυσικό την μερίδα του λέοντος αποτέλεσαν ξανά οι νέες μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos , τα υπόλοιπα ενισχυτικά και οι πολτοί Angry Fish. Οι 3 νέες μαλάγρες που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα, είναι προσωπικές συνταγές του Δημήτρη Σφαλτού, χρόνια δοκιμασμένες στα ελληνικά νερά , σε όλους τους διαφορετικούς βυθούς , σε πολλά είδη ψαριών, και σε όλες τις ψαρευτικές συνθήκες.

malagres-angry-fish-sfaltos-carpmatchfishing

Έγινε επεξήγηση για την μαλάγρα με στόχο τους μικτούς βυθούς και τα μελανούρια (και τα υπόλοιπα κοπαδιαστά ψάρια), την μαλάγρα για λιμάνια , όλους τους βυθούς τους και τα λαβράκια, και την μαλάγρα για βραχώδη μέρη ,με στόχο τους σαργούς και τις τσιπούρες.

seminario-angry-fish-kosmos-carpmatchfishing


Κάθε μαλάγρα έχει δημιουργεί με γνώμονα το φυσιολογικό βυθό του κάθε ψαριού, την φυσική τροφή του, και τις συνήθειές τους. Έγινε η πρώτη αναφορά για τις ευεργετικές ιδιότητες της μαλάγρας Angry Fish στο ψάρεμα και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά: Η παρουσία 32 πλέον εξειδικευμένων αλεύρων στο βασικό μίγμα της Angry Fish, η παρουσία υπερπρωτεινούχων αλεύρων για περισσότερη πρωτεΐνη και προσελκυστική δύναμη, και  η απόλυτη διάσπαση της μαλάγρας στο νερό χωρίς υπολείμματα.

malagra-angry-fish-carpmatchfishing

Επίσης σημαντικά είναι τα καθαρά χέρια χωρίς οσμές όταν την φτιάχνουμε, οι φερομόνες του μίγματος που προσελκύουν τα ψάρια από μεγάλες αποστάσεις, το ακόμη πιο δυνατό νέφος μέσα στο νερό, τον μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων για κάθε ψάρι ξεχωριστά, την ενεργοποίηση των συστατικών μέσα στο νερό, το εφέ του «οξυγόνου» με τις φυσαλίδες, το οποίο μαζεύει τα ψάρια, τα πλήρως οικολογικά άλευρα και συστατικά –χωρίς χημικά και άργιλο-που δεν ρυπαίνουν τις θάλασσες, και άλλα πολλά!

malagra-drasi-sfaltos-angryfish-carpmatchfishing


Ακολούθησε η παρουσίαση σε live συνθήκες μέσα σε δεξαμενές νερού, πως φτιάχνεται η μαλάγρα Angry Fish by Dimitris Sfaltos, πως αναμιγνύεται με τους πολτούς Angry Fish για να στέκεται ακόμη και σε ρεύματα που δεν ψαρεύει καμία άλλη μαλάγρα, πως ενισχύεται με τα προσθετικά Angry Fish, πως ενισχύεται με το νέο σπρέι Attractor, και άλλα πολλά.

seminario-syros-greaf-sfaltos-carpmatchfishing

Όλοι οι θεατές του σεμιναρίου είδαν live πως διαλύεται η νέα μαλάγρα Angry Fish στο νερό, πως απελευθερώνει τα αρώματα και τα συστατικά της, πως ελευθερώνει το «οξυγόνο», πως διασπάται άμεσα στο νερό χωρίς τροφικά υπολείμματα, πως δεν λερώνει τα χέρια, πως πλάθεται χωρίς σίτες, και πως μπορεί να αναπηδά (επιλογή ανάλογα πως την πλάθουμε) λόγω του «οξυγόνου» μέσα στο νερό, μαλαγρώνοντας όλα τα στρώματα του νερού.

seminario-kosmos-sfaltos-angryfish-carpmatchfishing

Όλα αυτά τα προτερήματα της νέας σειράς μαλάγρας Angry Fish by Dimitris Sfaltos είναι μοναδικά πανελλαδικώς και παγκοσμίως, έχουν προκύψει από την χρόνια εμπειρία του Δημήτρη Σφαλτού με την ενασχόληση με το match fishing, είναι πλήρως κατοχυρωμένα, και πλέον οι μαλάγρες Angry Fish υπάρχουν διαθέσιμες στην ελληνική αγορά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, από την εταιρία GREAF.

malagres-sfaltos-ratz-seminario-carpmatchfishing


Στην συνέχεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν οι νέες match πετονιές GREAF, τα νέα αόρατα παράμαλα GREAF, τα νήματα στόπερ GREAF, οι νέες χάντρες παραμάλων GREAF, καθώς και μια ανάλυση για το ψάρεμα match με την χρήση της ζόκας.

angry-fish-malagres-carpmatchfishing

 

Oι χάντρες στα παράμαλα ήταν ένα καλοφυλαγμένο μυστικό , που χρόνια χρησιμοποιούσε ο Δημήτρης Σφαλτός, και πλέον υπάρχει μια μεγάλη γκάμα GREAF, με τις πιο κατάλληλες χάντρες για αυτή την τεχνική (ακολουθεί άρθρο στο www.carp-matchfishing.gr, με πλήρη στοιχεία και ανάλυση...).

Επίσης ο Θοδωρής Ρατζώνης παρουσίασε το ψάρεμα match με ζόκα, μια τεχνική που εξαφανίζει τα κοψίματα των παραμάλων, δημιουργεί ελκυστικές δολωσιές, ψαρεύει ακριβώς στον βυθό, και προσελκύει πλήθος ψαριών, με live δοκιμές στις δεξαμενές ψαρέματος.

ratz-seminario-greaf-angry-fish-sfaltos-carpmatchfishing


Ήταν ένα πολύ καλό σεμινάριο, σε ένα πανέμορφο νησί, την Σύρο, σε μια άριστη συγκυρία, όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλιείας με φελλό. Το σεμινάριο παρακολούθησαν ψαράδες από το νησί της Σύρου, επισκέπτες στο νησί, καθώς και αθλητές συλλόγων και εταιριών , με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

seminario-kosmos-all-angryfish-malagres-sfaltos-carpmatchfishing

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε από την εταιρία GREAF και το κατάστημα ειδών αλιείας στην Σύρο, Fishing Point του Βαλεντίνου Χατζαντώνη, Ηρώων Πολυτεχνείου και παραλίας Καρνάγιο, τηλ 22810 77366. Το σεμινάριο κάλυψαν με βίντεο και φωτογραφικό υλικό τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

syros-all-angryfish-malagres-sfaltos-carpmatchfishing


Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρία GREAF, τον Θοδωρή Ρατζώνη, τον Δημήτρη Νταμπάκη, το κατάστημα Fishing Point για την όμορφη διοργάνωση, την φιλοξενία στο νησί της Σύρου, καθώς και τον φίλο Γιώργο Νούσια, για την αμέριστη βοήθειά του σε όλα τα ζητήματα του σεμιναρίου.

Oι 3 νέες μαλάγρες Angry Fish by Dimitris Sfaltos, καθώς και τα υπόλοιπα προσθετικά και πολτοί Angry Fish, βρίσκονται πανέτοιμα και σε πλήρη διάθεση, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρία GREAF, σε όλη την Ελλάδα.

syros-angry-fish-malagres-sfaltos-carpmatchfishing

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πώληση χονδρική-λιανική
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος-GREAF

Τηλ-23100785477

6972834443

www-carp-matchfishing-gr-logo.jpg

 


No Internet Connection