Ονόμασε τα λιονταράκια Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ

Τα μικρά βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο της Βουλγαρίας Ονόματα ξένων ηγετών έδωσε σε τρία μικρά λιονταράκια -δύο αρσενικά και ένα θηλυκό- ο Ρόσεν Μάρκοφ από τη Βουλγαρία, που ανέλαβε τη φροντίδα τους για όλη τη διάρκεια του 2015.

 
 

Τα μικρά βρίσκονται σε ζωολογικό κήπο της Βουλγαρίας

Ονόματα ξένων ηγετών έδωσε σε τρία μικρά λιονταράκια -δύο αρσενικά και ένα θηλυκό- ο Ρόσεν Μάρκοφ από τη Βουλγαρία, που ανέλαβε τη φροντίδα τους για όλη τη διάρκεια του 2015.

Ο Ρόσεν Μάρκοφ, ο οποίος «υιοθέτησε» τα τρία μικρά λιοντάρια, που γεννήθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, έγινε και... νονός τους, δίνοντάς τους τα ονόματα Πούτιν, Ομπάμα και Μέρκελ, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο ειδήσεων «Focus».

Τα τρία λιονταράκια, που βρίσκονται στον ζωολογικό κήπο της πόλης Βάρνα, προσέχει πλέον ο Ρόσεν Μάρκοφ, ο οποίος έλαβε από τον ζωολογικό κήπο τη σχετική συμφωνία, στην οποία αναφέρεται κάθε λεπτομέρεια της υποχρέωσης που ανέλαβε.

Ο ίδιος επέλεξε αυτά τα ονόματα για τα μικρά λιοντάρια, επειδή, όπως είπε, οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Γερμανίας είναι από τους πλέον διάσημους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η επιλογή των ονομάτων είναι και ένα μήνυμα προς τους ηγέτες, να διατηρήσουν την ειρήνη και την ευημερία, προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

 

No Internet Connection