Επαγρυπνούν για τον Έβρο

  .topShare_textad test relative; text-align: center; width: 56px;} .fb-btn a {width:70px; padding-left: 5px;} Πάνω από τα έξι μέτρα η στάθμη του νερού Σε αυξημένη ετοιμότητα εξακολουθούν να βρίσκοντα

Πάνω από τα έξι μέτρα η στάθμη του νερού

Σε αυξημένη ετοιμότητα εξακολουθούν να βρίσκονται οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιοσδήποτε κίνδυνος προκύψει από την αύξηση της στάθμης του νερού στον ποταμό Έβρο.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, η στάθμη του νερού, σε όλος το μήκος του ποταμού Έβρου, συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά πάνω από τα έξι μέτρα θέτοντας ολόκληρο το μηχανισμό της Περιφέρειας σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ελεγχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος καταστροφών εντός κατοικημένων περιοχών.

Ο κ. Πέτροβιτς επισήμανε ακόμα ότι προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου είναι ν' αποτραπεί οπουδήποτε ενδεχόμενο να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές από τυχόν πλημμύρες σε οικισμούς, «για το λόγο αυτό παρακολουθούμε ολόκληρο το 24ωρο τα αναχώματα ώστε να παρέμβουμε άμεσα όταν και όποτε υπάρξει ανάγκη», υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης.

Να σημειωθεί, ότι από χθες το μεσημέρι πολλές περιοχές του Έβρου έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη, ενώ το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο ενημερώνοντας του πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και κυρίως οι ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών μονάδων που βρίσκονται κοντά στις κοίτες των ποταμών Έβρου και Άρδα.

(φωτογραφία αρχείου)


σxόλια αναγνωστών

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ : 0
*#160;

No Internet Connection