Γυμνές στο τιμόνι

Μέθυσαν, πήραν το τιμόνι και οδήγησαν για 5 χιλιόμετρα ανάποδα σε δρόμο της Αυστραλίας. Σταμάτησαν μόνο όταν προκάλεσαν καραμπόλα. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Είχαν φροντίσει να απαλλαγούν από τα ρούχα τους
http://news247.gr/incoming/article536200.ece/BINARY/original/danica+copy.jpg

Πολλές είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που οδηγούν μεθυσμένοι και μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα. Φανταστείτε τώρα να είσαι μεθυσμένος, να τρέχεις στην εθνική οδό ημίγυμνος, να έχεις μπει σε λάθος ρεύμα κυκλοφορίας και να οδηγάς ανάποδα για σχεδόν πέντε χιλιόμετρα…

Αυτό συνέβη σε δυο νεαρές καλλίγραμμες λεσβίες από την Αυστραλία  που ενδέχεται να ζεσταινόντουσαν (ο λόγος που τα πέταξαν όλα) οι οποίες παραβίασαν κάθε κανόνα του ΚΟΚ.

Όχι μόνο ήταν μεθυσμένες και  έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα με  το Ford Falcon τους αλλά οδηγούσαν σε λάθος πλευρά στον αυτοκινητόδρομο  Πασίφικ της Αυστραλίας κοντά στη πόλη Μπρούντγις.

Τα δυο ημίγυμνα άτακτα κορίτσια  αφού προκάλεσαν καραμπόλα, κάποια στιγμή σταμάτησαν το "ανάποδο" ταξίδι τους όταν τους έκαναν σινιάλο οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αμέσως τους κατάσχεσαν το αυτοκίνητο και τις οδήγησαν ημίγυμνες στο τμήμα.

 

NEWS24/7


No Internet Connection