Έρχεται το reality των... παρθένων!

Είστε παρθένα και θέλετε να χάσετε... ό,τι πιο πολύτιμο έχετε on camera; Τότε βρήκατε το reality που σας ταιριάζει! Ένα ακόμα προκλητικό reality show ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση. Και αυτή τη φορά τον λόγο έχουν οι... παρθένες!

Ή μάλλον για να είμαστε πιο σωστοί... οι παρθένες και οι παρθένοι! Διότι το συγκεκριμένο reality δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, αλλά και σε... άβγαλτους άντρες.

Βασική προϋπόθεση να θέλουν να χάσουν την παρθενιά τους live! Με το αζημίωτο φυσικά... Οι παρθένες και οι παρθένοι βγαίνουν σε δημοπρασία και όποιος προσφέρει τα περισσότερα τους ρίχνει στο κρεβάτι!

Το concept ανήκει σε έναν Αυστραλό σκηνοθέτη, ο οποίος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει το... όνειρό του στην Αμερική, αφού στην Αυστραλία τον απείλησαν οι αρχές ότι αν επιχειρήσει να βγάλει στον αέρα ένα τέτοιο reality θα συλλάβουν τους παίκτες για πορνεία!

Στις Η.Π.Α. πάλι, που είναι πολιτισμένη χώρα..., όλα επιτρέπονται και ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο reality!

Και εις ανώτερα...!

 

NOOZ


No Internet Connection