Ηλέκτρα Γκίκα: Θέλει καριέρα και οικογένεια

Μία όμορφη κοπέλα με δυναμικό χαρακτήρα που ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ. Μετά την πετυχημένη παρουσία της σε διαγωνισμούς και σε διάφορες επιδείξεις μόδας, πέρσι το καλοκαίρι ήρθε η πρώτη της αναγνώριση ως Mις Λευκάδα 2009. Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Μαρίας Μανουσάκη (http://www.manousakipromodels.gr/).

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Ιταλία. Πριν από πέντε χρόνια ήρθε στην Αθήνα, συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, όπου μένει ακόμα και σήμερα. Είναι 22 χρόνων, ευαίσθητη και έξω καρδιά με όλη τη σημασία της λέξης!

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Γνωρίζει άπταιστα ιταλικά, αλβανικά και λίγα αγγλικά και ισπανικά. Εχει τελειώσει Πληροφορική και σπουδάζει Ιατρική, με ειδίκευση στα μικροβιολογικά και αιματολογικά εργαστήρια.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Έχει κάνει τα πρώτα βήματα στο μόντελινγκ στον διαγωνισμό «Miss Civilization of the World», στην Τουρκία.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Δεν έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες. Αυτό που θα ήθελε πραγματικά να καταφέρει είναι να συνδυάσει καριέρα με οικογένεια.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Η οικογένειά της. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε ό,τι αφορά τους δικούς της ανθρώπους.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το μικρό ξαδερφάκι της, τον αγαπημένο της και την οικογένειά της που λατρεύει.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στο Μικρολίμανο, αλλά και σε glam εκδηλώσεις παρέα με τις φίλες της.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Ο Ιταλός Γεντιάνο με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Ο Γεντιάνο είναι 25 ετών και διαθέτει το τέλειο «πακέτο» για την Ηλέκτρα: έχει χιούμορ και είναι έξυπνος. Το βασικότερο όλων, ότι τη λατρεύει.

MORE ABOUT

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΟ, θα ήταν ροζ σαμπάνια (σε δροσίζει και μετά θες και άλλο).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΓΗΤΟ, θα ήταν κριτσίνια ολικής αλέσεως (ποτέ δεν σου φτάνει μόνο ένα).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, θα ήταν η Ιταλία (εκεί γεννήθηκε και τη λατρεύει).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΟ, θα ήταν γατούλα (γλυκιά και όμορφη).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, θα ήταν μαύρος νάρκισσος (σπάνιος όπως και εκείνη).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΩΜΑ, θα ήταν άσπρο (το χρώμα του παραδείσου)

 

ΕΣΠΡΕΣΟ


No Internet Connection