Ίλια Ντάρλιν: Ακαταμάχητη ταξιδιάρα ψυχή!

Τη βλέπουμε στην καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Artherapy» που παίζεται αυτό τον καιρό στις σκοτεινές αίθουσες. Ετοιμάζει τον πρώτο δίσκο της στο Λονδίνο. Την Τετάρτη έφυγε για το Λος Αντζελες για να τον ολοκληρώσει εκεί με την Konvict Records, τη δισκογραφική του Akon. Το πρώτο single θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Νωρίτερα, το καλοκαίρι, ενδέχεται να κάνει live στα πάτρια (ελληνικά) εδάφη.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Πολύδροσο.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Γνωρίζει και... γαλλικά και πιάνο. Στο πιάνο δεν έχει ακόμη πτυχίο, αλλά συνεχίζει να μαθαίνει. Επίσης, έχει κάνει σύγχρονο και κλασικό μπαλέτο, καλλιτεχνικό πατινάζ, μαθήματα φωνητικής, αγγλικών και τέλος έχει ασχοληθεί και με το σχέδιο μόδας στο Λονδίνο.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Μικρή έκανε πολλές εμφανίσεις με διάφορα ψευδώνυμα όπως Ιλια Μπίλια. Μιμούταν όποιους ηθοποιούς ή TV περσόνες την ενέπνεαν. Επίσης, έπαιρνε μέρος σε όλες τις παραστάσεις του σχολείου και στη χορωδία. Μεγαλώνοντας κατάλαβαν και η ίδια και οι γονείς της πως αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της είναι performing. Η πρώτη της εμφάνιση σε κοινό μεγαλύτερο από αυτό του ωδείου της ήταν ως front woman των Stiletto Scag στο πάρτι των Amateur Boyz στην Αθήνα. Η πρώτη της μεγάλη εμφάνιση ως χορεύτρια σύγχρονου μπαλέτου ήταν σε αρχαίο θέατρο, σε φεστιβάλ της Ισπανίας, στα δεκαπέντε της.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Άπειρες! Να κατακτήσει τον κόσμο και να είναι πάντα χαρούμενη. Είναι πολύ φιλόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν θα θυσίαζε την ισορροπία της και την προσωπική της ευτυχία της για να καταξιωθεί στην καριέρα της. Οι περισσότεροι γύρω της δεν τη θεωρούν και πολύ ισορροπημένη (η ίδια πάντως διαφωνεί...)

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν έχει, αλλά και να είχε, δεν θα το έλεγε!

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα ταξίδια. Όταν έχει καιρό να ταξιδέψει, την πιάνει κατάθλιψη. Έχει ανάγκη για εναλλαγές εικόνων. Όταν μένει πολύ σε ένα μέρος, νιώθει πως κάτι χάνει.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Όπου τη βγάλει κάθε φορά. Βαριέται τα ίδια μέρη.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Ιδανικός για εκείνη είναι ο άντρας που μπορεί να σκεφτεί και όπως και μια γυναίκα. Πιστεύει πως οποιοσδήποτε μπορεί να σκεφτεί και ως θηλυκό είναι πιο


MORE ABOUT
ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΟ, θα ήταν Bahama Mamma (δροσιστικό και ακαταμάχητο).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΓΗΤΟ, θα ήταν σολομός (της αρέσουν τα θαλασσινά).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, θα ήταν η Βραζιλία (δεν την αλλάζει με κανέναν άλλον προορισμό).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΟ, θα ήταν πάνθηρας (δυναμική).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, θα ήταν κρίνος (είναι το σημάδι γονιμότητας και αγνής ζωής).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΩΜΑ, θα ήταν κόκκινο (το χρώμα του πάθους).

 

ΠΗΓΗ: ΕΣΠΡΕΣΟ


No Internet Connection