banner psaremagr

Οι νέες τιμές των μοντέλων και οι νέες προσφορές των εταιρειών

Μπορεί τα νέα φορολογικά μέτρα να αυξάνουν τις τιμές των αυτοκινήτων, όμως η παροχή νέων προσφορών από πολλές αντιπροσωπείες μπορεί να εξασφαλίσει στον αγοραστή ακόμη και περισσότερο όφελος από αυτό που ίσχυε πριν! Εμείς σας παρουσιάζουμε πρώτοι από όλους τις νέες τιμές των μοντέλων και τις νέες προσφορές των εταιρειών, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η δημοσιονομική κρίση, επιβαρύνουν μεταξύ άλλων και το αυτοκίνητο. Ειδικότερα, η αύξηση του Φ.Π.Α. από 19% σε 21% και παράλληλα η εφαρμογή του ειδικού φόρου πολυτελείας στα καινούρια αυτοκίνητα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών τους, περισσότερο σε αυτά όπου η φορολογητέα αξία τους ξεκινά από τα 17.000 ευρώ.

Πολλές ελληνικές αντιπροσωπείες όμως, αντιδρώντας σε αυτές τις νέες αυξήσεις, αποφάσισαν -και στο πλαίσιο του ανταγωνισμού- να απαλείψουν μέρος αυτών ή ακόμη και ολόκληρες, ώστε τελικά να μην περάσουν στον καταναλωτή. Αυτό ισχύει περισσότερο για την αύξηση του +2% στο Φ.Π.Α., το οποίο αφορά και στο μεγαλύτερο όγκο των αυτοκινήτων.

Μέσω, λοιπόν, νέων προσφορών και εκπτώσεων, το επιπλέον αυτό ποσόν αναμένεται να καλυφθεί από πολλούς, ώστε να βοηθηθεί ο αγοραστής σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα. Όσον αφορά στον ειδικό φόρο πολυτελείας, και εκεί γίνονται κινήσεις, ώστε να μην επιβαρυνθούν άμεσα τα μοντέλα που θα τον λάβουν.

Δείτε πρώτοι τις νέες προσφορές και βγείτε κερδισμένοι!
Σήμερα, λοιπόν, υπάρχουν αρκετές νέες προσφορές, που εξασφαλίζουν στον αγοραστή όχι μόνο ότι δε θα επιβαρυνθεί με τις νέες αυξήσεις -κυρίως την αύξηση του Φ.Π.Α.- αλλά και ότι ακόμη, και κατά περίπτωση, θα βγει ακόμη περισσότερο κερδισμένος σε σχέση με πριν! Στο θέμα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις περισσότερες εκ των νέων προσφορών καθώς επίσης και το πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές αρκετών αυτοκινήτων μετά τα νέα φορολογικά μέτρα. Μάλιστα, τις νέες αυτές τιμές τις έχουμε φέρει «απέναντι» σε αυτές που ίσχυαν με το προηγούμενο φορολογικό καθεστώς (μαζί με τις εκπτώσεις - προσφορές που ίσχυαν), ώστε να δείτε τελικά τις πραγματικές αυξήσεις, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε σήμερα να βγείτε ακόμη και κερδισμένοι!

PHOTO

Εφόσον αποσύρετε ένα παλαιό όχημα, τότε επιλέγοντας το Fiat Bravo 1,4 150 PS Sport, επωφελείστε από έκπτωση 4.000 ευρώ, η οποία μειώνει την τιμή του στα 16.450 ευρώ.

Fiat: Νέες εκπτώσεις με οριστική διαγραφή παλαιού οχήματος
Εκτός από τις εκπτώσεις που ισχύουν σε συνδυασμό με χρηματοδότηση ή για αγορά τοις μετρητοίς και οι οποίες μπορούν να φτάσουν έως και τα 1.400 ευρώ (δείτε τις αναλυτικά στο δισέλιδο των προσφορών που ακολουθεί μετά το θέμα), η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος εκπτώσεων για όσους αποσύρουν παλαιό όχημα. Πιο συγκεκριμένα, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

Με προκαταβολή από 0%, εξόφληση έως 72 μήνες και επιτόκιο 7,95%:
· Panda 4X2: 2.760 ευρώ
· Panda 4X4 και 100 PS: 3.000 ευρώ
· Punto Evo, Qubo, Linea: 2.500 ευρώ
· Bravo: Έως 4.400 ευρώ
· Sedici: 3.000 ευρώ
· Doblo: 2.200 ευρώ

Με προκαταβολή από 0%, εξόφληση έως 72 μήνες και επιτόκιο 4,5%:
· Panda 4X2: 1.700 ευρώ
· Panda 4X4 και 100 PS: 2.000 ευρώ
· Punto Evo, Doblo: 1.200 ευρώ
· Bravo: 2.700 ευρώ
· Linea: 1.500 ευρώ
· Sedici: 1.800 ευρώ
· Doblo: 1.500 ευρώ

PHOTO

Το Daihatsu Copen διατίθεται με τιμή 16.000 ευρώ, περιλαμβάνοντας έκπτωση 1.590 ευρώ (ίση με το τέλος ταξινόμησης), ενώ παράλληλα η τιμή αυτή δεν έχει επιβαρυνθεί από τις αυξήσεις των νέων φόρων.

Daihatsu: Ετοιμοπαράδοτα Copen με δώρο το τέλος ταξινόμησης
Για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν το εικονιζόμενο μικρό ρόουντστερ Copen (αφορά σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα), η ελληνική αντιπροσωπεία της Daihatsu τους επιβραβεύει με μια διπλή προσφορά.
Πρώτον, η τιμή του διατηρείται στα 17.590 ευρώ, όσο δηλαδή κόστιζε το αυτοκίνητο και πριν την επιβολή των νέων φορολογικών μέτρων. Δεύτερον, προσφέρεται ως δώρο το τέλος ταξινόμησης, δηλαδή -1.590 ευρώ, κάτι που μειώνει την τιμή του στα 16.000 ευρώ.
Σημειώστε ότι για το Copen -όπως επίσης και για τα Daihatsu Cuore και Sirion- ισχύουν δύο πολύ συμφέροντα άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα, με 45 ή 60% προκαταβολή και εξόφληση σε έως 24 ή έως 36 μήνες αντίστοιχα.

PHOTO

Το εικονιζόμενο Jazz 1,4 είναι ένα από τα μοντέλα της Honda που ο αγοραστής μπορεί να το αποκτήσει χωρίς την επιβάρυνση κατά 2 μονάδες του Φ.Π.Α., καθώς και με μια σειρά άλλων παροχών, που θα του εξασφαλίσουν αρκετό όφελος.

Νέο προωθητικό πρόγραμμα: «Honda - Ξεκάθαρη Επιλογή»
Μετά την ανακοίνωση των νέων φορολογικών μέτρων, η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda προχώρησε στην εφαρμογή ενός νέου και πολύ ενδιαφέροντος προωθητικού προγράμματος, με την ονομασία «Honda - Ξεκάθαρη Επιλογή». Σύμφωνα με το νέο αυτό προωθητικό πρόγραμμα, ο αγοραστής ενός καινούριου μοντέλου της Honda ωφελείται με πολλούς τρόπους, μιας και απαλλάσσεται από μια σειρά από χρεώσεις: Τα τέλη κυκλοφορίας για ένα έτος, την αύξηση του Φ.Π.Α. από 19% σε 21%, την ασφάλεια του αυτοκινήτου για ένα εξάμηνο, καθώς επίσης και από το κόστος του μεταλλικού χρώματος.
Ανάλογα με το μοντέλο, το τελικό όφελος για τον αγοραστή μπορεί να φτάσει έως και τα 1.900 ευρώ. Επιπλέον, οι καλύψεις της ασφάλειας περιλαμβάνουν Αστική Ευθύνη, Πυρός, Ολική και Μερική Κλοπή, Θραύση Κρυστάλλων, Νομική προστασία και Προσωπικό Ατύχημα.

PHOTO

Το νέο Citroen C4 1,4 επωφελείται πλέον και αυτό από το πρόγραμμα «Green Bonus Ανταλλαγής», εξασφαλίζοντας επιπλέον όφελος 1.000 ευρώ.

Νέο Citroen C3 1,4 με «Green Bonus»
Το νέο Citroen C3 -και ειδικά η έκδοση των 1.400 κ.εκ.- εντάσσεται στο πρόγραμμα «Green Bonus Ανταλλαγής» της Citroen, σύμφωνα με το οποίο ο αγοραστής του C3 1,4 λαμβάνει 1.000 ευρώ επιπλέον της αξίας του παλιού του αυτοκινήτου, που θα ανταλλάξει. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα ισχύει και για τα C2, C3 (προηγούμενο), C3 Picasso, C4, C4 Picasso και C5, εκεί όπου το επιπλέον ποσόν ανέρχεται στα 2.500 ευρώ. Παράλληλα, η Citroen ανακοίνωσε και τις τιμές του νέου C3 με Φ.Π.Α. 21%, οι οποίες ξεκινούν από τα 11.800 ευρώ (1,1 λτ.) και 14.990 ευρώ (1,4 VTi 95 PS).

PHOTO

Το ανανεωμένο Kia Ceed με τιμές που ξεκινούν από τα 13.350 €

Kia: Διατηρούνται οι προηγούμενες τιμές
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia δεν προχωρεί σε αλλαγή των τιμών των μοντέλων της, διατηρώντας τες στα προ των νέων φορολογικών μέτρων επίπεδα. Έτσι λοιπόν, ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι οι τιμές του Kia Picanto ξεκινούν από τα 8.800 ευρώ, του Venga από τα 14.550 ευρώ, του ανανεωμένου Pro cee'd από τα 12.850 ευρώ, του ανανεωμένου Cee'd (φωτό) από τα 13.350 ευρώ, του Soul από τα 17.350 ευρώ, του Sportage (4X2) από τα 20.550 ευρώ και του Sorento από τα 24.550 ευρώ.

PHOTO

Jeep Cherokee με όφελος 15.000 ευρώ

Chrysler/Jeep/Dodge: Ετοιμοπαράδοτα
Η ελληνική αντιπροσωπεία των Chrysler, Jeep και Dodge για αυτοκίνητα που βρίσκονται στην Ελλάδα παρέχει στους πελάτες της όφελος ίσο με την επιβάρυνση, που προκύπτει από την αύξηση του Φ.Π.Α., αλλά και του φόρου πολυτελείας. Ενδεικτικά, το Jeep Grand Cherokee Overland από 83.400 ευρώ που θα κόστιζε, κοστίζει 53.400 ευρώ εξασφαλίζοντας όφελος 30.000 ευρώ. Το Jeep Cherokee 3,7 Sport Auto (φωτό) από την πλευρά του, αντί 42.900 ευρώ, κοστίζει 27.900 ευρώ εξασφαλίζοντας όφελος 15.000 ευρώ.
Για την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων που δεν υπόκεινται σε φόρο πολυτελείας, η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα απορροφήσει την επιπλέον επιβάρυνση που προκύπτει από τον Φ.Π.Α. μέχρι και το τέλος του μήνα.

PHOTO

Από 68.000 ευρώ συνεχίζει να τιμάται η Porsche Boxster

Porsche: «Πάγωμα» τιμών για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Porsche ανακοίνωσε, ότι για τους επόμενους μήνες και για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας θα συνεχίσουν να ισχύουν οι τιμές προ των νέων φόρων. Κατά συνέπεια, π.χ. η τιμή μιας Porsche Cayman 2,9 παραμένει στα 67.000 ευρώ, ενώ η τιμή μιας Boxster 2,9 στα 68.000 ευρώ. Ειδικά τώρα για την Porsche Cayenne, συνεχίζουν να ισχύουν προσφορές που ξεκινούν από τα 8.000 ευρώ και φτάνουν έως και τα 20.000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση και τον εξοπλισμό του μοντέλου.

Infiniti: Αρκετά μοντέλα με Φ.Π.Α. 19% και χωρίς φόρο πολυτελείας
Η Infiniti διαθέτει σήμερα εκτελωνισμένα μοντέλα με το παλαιό καθεστώς του Φ.Π.Α. (19%) και χωρίς φόρο πολυτελείας, γεγονός που εξασφαλίζει αρκετό όφελος στον υποψήφιο αγοραστή ενός εκ των αυτοκινήτων της. Θυμίζουμε ότι το Infiniti G37 sedan ξεκινάει από 54.500 ευρώ, το Crossover Infiniti EX37 από 61.700 ευρώ, ενώ το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, το πολυτελές FX37, από 74.000 ευρώ.

PHOTO

Το 5θυρο Renault Megane συνεχίζει να τιμάται από 15.600 ευρώ, περιλαμβάνοντας παράλληλα την τριπλή 5ετή προσφορά της αντιπροσωπείας (άτοκη χρηματοδότηση ή έκπτωση 800 ευρώ, εγγύηση, οδική βοήθεια).

Renault: Σταθερές τιμές και με επιπλέον προσφορές
Σε όλα τα μοντέλα της, εκτός του Twingo και του Kangoo, η Renault διατήρησε τις τιμές σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς φορολόγησης (ισχύει και για το βασικό Twingo). Έτσι λοιπόν, το Clio ξεκινά από τα 11.600 ευρώ, το Megane από τα 15.600 ευρώ, κ.ο.κ. Παράλληλα συνεχίζει να ισχύει για όλα τα μοντέλα της εταιρείας η τριπλή προσφορά της άτοκης χρηματοδότησης με εξόφληση σε 5 χρόνια, της 5ετούς εγγύησης και των 5 ετών δωρεάν οδικής βοήθειας. Εάν τώρα ο πελάτης επιλέξει να αποκτήσει το αυτοκίνητό του τοις μετρητοίς, λαμβάνει τα 5 χρόνια εγγύηση και τα 5 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας, μαζί με εκπτώσεις που ανέρχονται στα 600 ευρώ για το Clio, στα 800 ευρώ για τα Megane 5d, Megane Coupe και Fluence, στα 1.200 ευρώ για τα Scenic και Grand Scenic, καθώς και στα 600 ευρώ για το Kangoo.

PHOTO

Στις ίδιες τιμές το Subaru Forester

Subaru: Διατήρηση των τιμών μέχρι τις 30/4
Η Subaru διατηρεί αναλλοίωτες τις τιμές των αυτοκινήτων της μέχρι και τις 30 Απριλίου (για παραγγελίες οχημάτων που θα πραγματοποιηθούν έως τότε), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εξαιτίας της αύξησης του Φ.Π.Α. και του φόρου πολυτελείας. Έτσι, οι τιμές π.χ. για το εικονιζόμενο Forester 2,0 ξεκινούν και πάλι από τα 26.400 ευρώ, με την έκπτωση των 2.200 ευρώ, που ισχύει για αγορά τοις μετρητοίς.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των μοντέλων μετά τα νέα φορολογικά μέτρα
α/α Μάρκα/ Μοντέλο Τελική τιμή πριν* (ευρώ) Τιμή τώρα (ευρώ) Έκπτ. / Προσφ. σήμερα (ευρώ) Τελική τιμή σήμερα (ευρώ) Διαφορά (ευρώ) Διαφορά (πο σοστό)
1 BMW 116i 5d Joy 23.900 24.260 0 24.260 +360 +1,5%
2 BMW 316i Comfort 28.900 29.340 0 29.340 +440 +1,5%
3 BMW 320i Comfort 35.900 36.390 0 36.390 +490 +1,4%
4 BMW 320i Coupe 41.100 43.630 0 43.630 +2.530 +6,2%
5 BMW X1 sDrive 18i 29.950 30.360 0 30.360 +410 +1,4%
6 BMW 520i Comfort 44.850 47.570 0 47.570 +2.720 +6,1%
7 BMW X5 xDrive30i 69.450 79.960 0 79.960 +10.510 +15,1%
8 Daihatsu Cuore 1,0 10.490 10.650 0 10.650 +160 +1,5%
9 Daihatsu Sirion 1,0 10.990 11.160 0 11.160 +170 +1,5%
10 Daihatsu Sirion 1,3 12.450 12.645 0 12.645 +195 +1,6%
11 Daihatsu Terios 1,3 18.200 18.990 500 18.490 +290 +1,6%
12 Daihatsu Terios 1,5 SX 21.490 22.530 700 21.830 +340 +1,6%
13 Daihatsu Copen 1,3 16.000 17.590 1.590 16.000 0 0,0%
14 Fiat Panda 1,2 Dynamic 9.140 10.350 800 9.550 +410 +4,5%
15 Fiat Panda 4X4 1,2 11.790 13.400 1.100 12.300 +510 +4,3%
16 Fiat Panda 1,4 100 PS 12.190 13.800 1.100 12.700 +510 +4,2%
17 Fiat 500 1,2 Pop 11.950 12.150 0 12.150 +200 +1,7%
18 Fiat 500 1,4 Pop 13.650 13.850 0 13.850 +200 +1,5%
19 Fiat 500C 1,4 Pop 16.550 16.800 0 16.800 +250 +1,5%
20 Fiat Punto Evo 1,4 5d 105 PS Dynamic 13.600 14.750 600 14.150 +550 +4,0%
21 Fiat Punto Evo 1,4 3d 135 PS Racing 15.300 16.450 600 15.850 +550 +3,6%
22 Fiat Bravo 1,4 Turbo 120 PS Dynamic 15.450 17.800 1.400 16.400 +950 +6,1%
23 Fiat Bravo 1,4 Turbo 150 PS Sport 18.050 20.450 1.400 19.050 +1.000 +5,5%
24 Fiat Linea 1,4 T-Jet 120 PS Dynamic 14.550 15.790 700 15.090 +540 +3,7%
25 Fiat Qubo 1,4 Dynamic 12.500 13.700 600 13.100 +600 +4,8%
26 Fiat Sedici 1,6 4X4 Dynamic 17.090 18.650 900 17.750 +660 +3,9%
27 Honda Jazz 1,2 Trend 14.290 14.510 958 13.552 -738 -5,2%
28 Honda Jazz 1,4 Comfort 15.290 15.510 958 14.552 -738 -4,8%
29 Honda Civic 1,4 5d Sport 18.000 18.780 1.117 17.663 -337 -1,9%
30 Honda Civic 1,8 3d Plus 23.100 23.930 1.313 22.617 -483 -2,1%
31 Honda Civic 1,3 Hybrid 24.390 24.800 1.188 23.612 -778 -3,2%
32 Honda CR-V Elegance 30.500 33.960 1.840 32.120 +1.620 +5,3%
33 Honda CR-V Elegance Lifestyle & SF 36.500 39.200 1.888 37.312 +3.812 +11,4%
34 Honda Insight 1,3 Comfort 21.300 21.660 1.121 20.539 -761 -3,6%
35 Honda Accord 2,0 Comfort 26.490 28.383 1.334 27.049 +559 2,1%
36 Honda Legend 3,7 86.000 100.000 0 100.000 +14.000 +16,3%
Σημ.: Οι εκπτώσεις/προσφορές της Honda που ισχύουν σήμερα αφορούν στο όφελος, που εξασφαλίζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Honda - Ξεκάθαρη Επιλογή" (τέλη κυκλοφορίας 1 έτους, απαλαγή από αύξηση Φ.Π.Α. κ.λπ.)
37 Kia Picanto 1,1 LX 9.650 10.250 600 9.650 0 0,0%
38 Kia Cee’d 1,4 Heart 13.350 14.950 1.600 13.350 0 0,0%
39 Kia Cee’d 1,6 Heart 14.650 16.650 2.000 14.650 0 0,0%
40 Kia Pro cee’d 1,4 LX SC1 12.850 14.450 1.600 12.850 0 0,0%
41 Kia Pro cee’d 1,6 LX SC1 13.850 15.850 2.000 13.850 0 0,0%
42 Kia Venga 1,4 Inspire 14.550 15.450 900 14.550 0 0,0%
43 Kia Soul 1,6 Mate 17.350 17.750 400 17.350 0 0,0%
44 Kia Sportage 2,0 EX 4X2 20.550 23.550 3.000 20.550 0 0,0%
45 Kia Sportage 2,0 EX 4X4 21.850 24.850 3.000 21.850 0 0,0%
46 Kia Sorento 3,3 Classic 24.550 29.550 5.000 24.550 0 0,0%
47 Land Rover Freelander 2 3,2 S 39.900 42.500 0 42.500 +2.600 +6,5%
48 Land Rover Discovery 5,0 SE Plus 68.000 79.000 0 79.000 +11.000 +16,2%
49 Mazda 2 1,3 86 PS 5d Touring 13.320 14.100 500 13.600 +280 +2,1%
50 Mazda 2 1,5 Exclusive 15.070 15.770 500 15.270 +200 +1,3%
51 Mazda 3 1,6 5d Touring 16.890 17.640 500 17.140 +250 +1,5%
52 Mazda 3 1,6 4d Exclusive 18.990 20.270 1.000 19.270 +280 +1,5%
53 Mazda 3 MPS 33.890 34.330 0 34.330 +440 +1,3%
54 Mazda 6 1,8 Touring 18.990 20.260 1.000 19.260 +270 +1,4%
55 Mazda 6 2,0 Touring Clima 26.990 27.360 0 27.360 +370 +1,4%
56 Mazda 5 1,8 Comfort 21.990 22.300 0 22.300 +310 +1,4%
57 Mazda MX-5 1,8 Base 21.490 21.790 0 21.790 +300 +1,4%
58 Mazda MX-5 Roadster Coupe 2,0 Mid 33.490 33.950 0 33.950 +460 +1,4%
59 Mazda RX-8 Challenge 24.990 27.460 2.070 25.390 +400 +1,6%
60 Mazda CX-7 2,3 Grand Touring 38.990 44.840 3.000 41.840 +2.850 +7,3%
61 Opel Agila 1,2 Enjoy 11.560 12.451 700 11.751 +191 +1,7%
62 Opel Corsa 1,4 5d CMon 11.980 12.570 400 12.170 +190 +1,6%
63 Opel Insignia 1,6T 4d Edition 23.650 24.010 0 24.010 +360 +1,5%
64 Opel Insignia 2,8 Turbo OPC 45.990 49.140 0 49.140 +3.150 +6,8%
65 Opel Zafira 1,6 Essentia 17.960 20.257 2.000 18.257 +297 +1,7%
66 Opel Antara 2,4 Energy 27.990 29.368 1.000 28.368 +378 +1,4%
67 Porsche Boxster 2,9 68.000 68.000 0 68.000 0 0,0%
68 Porsche Cayman 2,9 67.000 67.000 0 67.000 0 0,0%
69 Porsche Cayenne 3,6 V6 74.500 74.500 0 74.500 0 0,0%
70 Porsche 911 Carrera 2 Coupe 117.100 117.100 0 117.100 0 0,0%
71 Porsche 911 Carrera 2 Cabrio 131.700 131.700 0 131.700 0 0,0%
72 Porsche Panamera 2 S 131.900 131.900 0 131.900 0 0,0%
73 Range Rover Sport 5,0 SE 85.000 95.000 0 95.000 +10.000 +11,8%
74 Renault Clio 1,2 5d TCE Expression 13.500 14.100 600 13.500 0 0,0%
75 Renault Megane 1,4 TCE Expression 17.000 17.800 800 17.000 0 0,0%
76 Renault Megane Coupe 1,4 TCE Expression 18.300 18.300 0 18.300 0 0,0%
77 Renault Fluence 1,6 Expression 16.100 16.900 800 16.100 0 0,0%
78 Renault Scenic 1,4 TCE Confort 19.100 20.300 1.200 19.100 0 0,0%
79 Renault Laguna 1,6 Authentic 15.830 15.830 0 15.830 0 0,0%
80 Renault Laguna Coupe 2,0 Auto Dynamic 33.100 33.100 0 33.100 0 0,0%
81 Renault Koleos 2,5 Dynamic 29.300 29.300 0 29.300 0 0,0%
82 Seat Ibiza SC 1,2 70 PS Reference 11.100 12.100 800 11.300 200 1,8%
83 Seat Ibiza 1,4 85 PS Reference Pack 12.360 13.560 1000 12.560 200 1,8%
84 Seat Leon 1.1 TSI Design 16.200 17.850 1400 16.450 250 1,6%
85 Subaru Justy 1,0 Base 11.400 11.400 0 11.400 0 0,0%
86 Subaru Impreza 1,5 PW 17.500 17.500 0 17.500 0 0,0%
87 Subaru Impreza 2,0 RJ 22.900 22.900 0 22.900 0 0,0%
88 Subaru Legacy 2,0 VC 29.700 31.900 2.200 29.700 0 0,0%
89 Subaru Forester 2,0 X XR 26.400 28.600 2.200 26.400 0 0,0%
90 Subaru Tribeca 3,6 5seats 49.400 49.400 0 49.400 0 0,0%
91 Suzuki Alto 1,0 GLX* 8.990 9.130 0 9.130 +140 +1,6%
92 Suzuki Splash 1,2 GLS 12.000 12.190 0 12.190 +190 +1,6%
93 Suzuki Swift 1,3 5d GL, MCS 12.100 12.280 0 12.280 +180 +1,5%
94 Suzuki Swift 1,6 Sport MCS 17.100 17.360 0 17.360 +260 +1,5%
95 Suzuki SX4 1,6 4X2 GL, MCS 14.990 15.200 0 15.200 +210 +1,4%
96 Suzuki SX4 1,6 4X4 GL, MCS 17.900 18.170 0 18.170 +270 +1,5%
97 Suzuki Jimny 1,3 Sport Metal Top 14.990 15.210 0 15.210 +220 +1,5%
98 Suzuki Grand Vitara1,6 3d 2AB, MCS 19.900 20.290 0 20.290 +390 +2,0%
99 Suzuki Grand Vitara 2,0 Wagon, 2AB, MCS 24.990 25.240 0 25.240 +250 +1,0%
100 Volvo C30 1,6 Kinetic 16.300 19.235 2.650 16.585 +285 +1,7%
101 Volvo V50 1,6 Kinetic 19.450 20.610 850 19.760 +310 +1,6%
102 Volvo S40 1,6 Kinetic 16.950 19.290 2.050 17.240 +290 +1,7%
103 Volvo S80 2,0 Kinetic 36.380 40.515 3.570 36.945 +565 +1,6%


*Στην τελική τιμή πριν έχουν συμπεριληφθεί και οι προηγούμενες εκπτώσεις.
*H Suzuki εξακολουθεί να προσφέρει τα μοντέλα της με δωρεάν multimedia cyber station.

 

ΠΗΓΗ: AUTOΤΡΙΤΗ


banner psaremagr

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection