Ζητά γάμο από τους βιαστές της κατσίκας του

Ο Γούντυ Άλεν λέει ότι στο σεξ όλα επιτρέπονται, ωστόσο θα πρέπει όλοι να τραβάμε μια γραμμή όταν φτάνουμε στις κατσίκες. Ο Ρομπέρτο Μπενίνι πάλι στην ταινία "Μια νύχτα στη γη" είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.

Δύο νεαροί από τη Μοζαμβίκη, αγνόησαν τον Άλεν και συμφώνησαν πλήρως με τον Μπενίνι, καθώς πιάστηκαν στα πράσα να δείχνουν την... αγάπη τους προς το συμπαθές τετράποδο.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από την αστυνομία, κοντά σε ένα χωριό στην κεντρική Μοζαμβίκη. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε στο κρατικό ραδιόφωνο της χώρας ότι οι δύο άνδρες βίασαν το ζώο.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως οι δύο ερωτύλοι δεν θα ξεμπερδέψουν με ένα απλό πρόστιμο, καθώς ο ιδιοκτήτης της κατσίκας ζητά να την αποκαταστήσουν με παραδοσιακό γάμο, καθώς την εξέθεσαν.

Ο εισαγγελέας της περιοχής δήλωσε ότι θα διωχθούν σίγουρα για απόπειρα κλοπής του ζώου, καθώς το είχαν πάρει από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος όμως επιμένει ότι πρέπει να λάβει τη "λόμπολα", την προίκα που σύμφωνα με την παράδοση δίνει ο γαμπρός στα πεθερικά πριν τον γάμο.


ΠΗΓΗ: NEWS24/7


No Internet Connection