banner psaremagr

ΨΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

900 γρ. ψάρι για βραστό (είναι πολύ καλός ο μπακαλιάρος ή η πεσκαντρίτσα ή γενικά ψάρι που να κάνει για βραστό)
_1-2 κρεμμύδι (200 γρ.)
_αλάτι & πιπέρι
_2 πατάτες (250 γρ.)
_100 γρ. αγγουράκια τουρσί
_150 γρ. ρίζα από χοντρό σέλινο
_150 γρ. αρακάς
_25-30 κομματάκια κάππαρη
_350 γρ. τόνος σε λάδι

Ζεματίζουμε τον αρακά για 10 λεπτά. Στραγγίζουμε τον τόνο.
Κόβουμε κομματάκια τα αγγουράκια και την κάππαρη.
Βράζουμε το ψάρι με τα χορταρικά, αφού αλατοπιπερώσουμε, για 40 λεπτά.
Καθαρίζουμε το ψάρι και ψιλοκόβουμε τα χορταρικά.
Ανακατεύουμε το ψάρι με τα χορταρικά και με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Είναι ένα καταπληκτικό πιάτο που το χρησιμοποιήσουμε ή για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο συνοδεύοντάς το με κάποια πράσινη σαλάτα.
καλή όρεξη!


banner psaremagr

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection