Πυρκαγιές σε Ηλεία, Ρόδο και Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές στην Ηλεία, τη Ρόδο και την Εύβοια.

Ειδικότερα, δασική πυρκαγιά μαίνεται στο Δραγώγιο του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας, όπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει κάψει περίπου 30 στρέμματα με καλλιέργειες, καθώς και περίπου 20 στρέμματα δάσους.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και στον Απόλλωνα Ρόδου, όπου εκδηλώθηκε νωρίτερα πυρκαγιά σε δασική έκταση. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα πέντε ατόμων, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και σε δασική έκταση στην Άτταλη Ψαχνών, στην Εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 12 ατόμων, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί, στην περιοχή Μαγούλα Αττικής. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, ενώ, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου η οριοθέτησή της.

Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεσή της 24 πυροσβέστες με 9 οχήματα.


No Internet Connection