Ερώτηση Έκθεση Ψάρεμα-Σκάφος ΒΟΑΤ & FISHING 28-30 Μαρτίου

23/01/2014 19:59 #1 από Αντώνης Δρόσος (drososan)
Έκθεση Ψάρεμα-Σκάφος ΒΟΑΤ & FISHING 28-30 Μαρτίου δημιουργήθηκε από Αντώνης Δρόσος (drososan)
Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2014, 28 – 30 Μαρτίου, Helexpo Palace

Το περιοδικό Boat & Fishing διοργανώνει την νέα διπλή Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2014, στις 28 – 30 Μαρτίου 2014 που θα αποτελέσει το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!

Είναι η πρώτη φορά που σε μία διπλή έκθεση συνδυάζεται αποκλειστικά το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες. Οι φίλοι της θάλασσας θα έχουν την δυνατότητα να δουν τα νέα προϊόντα της αγοράς, εξειδικευμένο εξοπλισμό για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, πολυεστερικά σκάφη, βάρκες, φουσκωτά, κινητήρες, ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, και να ενημερωθούν από το πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, ναυτοσύνη, συντήρηση σκάφους, ηλεκτρονικά βοηθήματα, βυθόμετρα κ.α.

Η Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος - Boat & Fishing Show 2014 θα πραγματοποιηθεί στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Helexpo Palace, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue, στη Λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι. Η άμεση προσβασιμότητα που διαθέτει (μέσω της Αττικής Οδού, της Εθνικής Οδού αλλά και με όλα τα μέσα μεταφοράς) καθιστά το Εκθεσιακό Κέντρο τον ιδανικότερο για τη διοργάνωση εκθέσεων κοινού με δωρεάν πάρκινγκ στο Avenue. Πιο συγκεκριμένα με τους νέους ανισόπεδους κόμβους της Λ. Κηφισίας και την Αττική Οδό, το HELEXPO PALACE απέχει πλέον μόλις 20 λεπτά από το Σύνταγμα, 3΄ λεπτά από την Εθνική Οδό ΠΑΘΕ (Αθηνών - Θεσσαλονίκης) και 15' από το Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλου. (Στη ιστοσελίδα μας www.BoatFishingShow.com θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πρόσβαση και τα μαζικά μέσα μεταφοράς.)

Η έκθεση συμπληρώνεται με τη DEEPEX, την έκθεση του περιοδικού DEEP για το ψαροτούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση όπου φέτος θα καλύψει και την αυτόνομη κατάδυση και θα λειτουργήσει στον 3ο όροφο του Helexpo.

Η πρώτη επίσημη Ελληνική ανακοίνωση γίνεται στο περιοδικό Boat & Fishing Ιανουαρίου Ν.14 ενώ ήδη κυκλοφορεί στα social media (www.facebook.com/boatfishingshow). Η Ιστοσελίδα της έκθεσης θα είναι η www.BoatFishingShow.com (σύντομα θα αναρτηθεί με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες).
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Γιώργος Τσεντελιέρος ( Fisherman ), Δημήτρηs Κουζούπηs, Κώστας Κωνσταντόπουλος {dady}

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΑντώνης Δρόσος (drososan)Παπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.389 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection