× Καλώς ήρθατε στην παρέα των φίλων του Καγιάκ.
Παρακαλούμε τους Νέους Φίλους, πρίν γράψουν κάτι νέο, να δώσουν προσοχή στους ήδη υπάρχοντες θυγατρικούς πίνακες και να γράφουν στον αντίστοιχο πίνακα ανάλογα με το θέμα.
Επίσης, παρακαλούμε τους Νέους Φίλους να συστήνονται λέγοντας 2 λόγια γι’αυτούς.

Ερώτηση Kayak pedals

11/08/2013 21:33 #1 από Nikos750
Kayak pedals δημιουργήθηκε από Nikos750
Αγαπητοί φίλοι, νέος στο site, αρχάριος στο ψάρεμα με συρτή. Έχω ένα kayak Corona της Feelfree αγορασμένο από το 2009 και κυρίως από Μάιο μέχρι και Οκτώβριο κωπηλατώ σε κάθε ευκαιρία.
Με την γυναίκα μου και τους δυο τύραννους (9 και 5) κάνουμε μικρές βόλτες κυρίως στην Σαρωνίδα όπου και έχουμε βάση για τα καλοκαίρια μας.
Ευτυχώς είμαι κοντά στην παραλία της Σαρωνίδας (600μ) και το ανεβοκατεβάζω από τον κεντρικό δρόμο χρησιμοποιώντας πατέντα που έχω προσαρμόσει σε mountain bike.
Αυτό που άλλαξε εδώ και 1 μήνα είναι το ψάρεμα. Πήρα 2 δολώματα-ψαράκια και χωρίς να καταλάβω ότι ψαρεύω έχουμε πιάσει έναν μικρό κυνηγό στην Σαρωνίδα και μια σκορπίνα στο Λαγονήσι. Έχω δυο θέσεις για καλάμι πίσω και έχει αρχίσει να μου αρέσει και εμένα αλλά και των υπολοίπων της οικογένειας.
Πρόβλημα αντιμετωπίζουμε μόνο με ισχυρό αέρα. Ο μπαμπάς πίσω “βάζει πλάτη”, οι πιτσιρικάδες στην μέση μαλώνουν και η γυναίκα μου μπροστά “γύρνα πίσω γιατί φυσάει”.
Σκέφτηκα να πηγαίνω και μόνος μου για βολτούλα συνδυασμένη με συρτή αλλά είναι –πιστεύω- δύσκολο και κουπί και πετονιά ταυτόχρονα. Σκέφτηκα λοιπόν τα pedals. Πήγα στους καννίβαλους να ρωτήσω για kayak pedals και ... έχω την ατυχία (επιτρέψτε μου να πω) να μην βρίσκω τον Σταύρο όποτε πηγαίνω... Οπότε παίρνω για απάντηση ένα ξερό όχι, ενώ πιο πριν με μια απλή αναζήτηση στο Internet βρίσκω –έστω και πολύ ακριβά- kayak pedals όπου όπως λένε στα site μπορούν να τοποθετηθούν.
Η ερώτηση είναι: Μπορούν όντως να τοποθετηθούν στο δικό μου corona της feelfree. Αν γίνει μετατροπή θα υπάρχει επίπτωση στην στεγανοποίηση? Που μπορεί να γίνει? Πιθανό κόστος?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs Κουζούπηsanton (Αντωνης Καντιδακης)Παπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.152 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection