Ερώτηση Διαγωνισμός Ψαρεύω και περιοδικό Thalassa

16/09/2006 20:50 #1 από Νεκτάριος Ντουλάκης (Neyrolab)
Διαγωνισμός Ψαρεύω και περιοδικό Thalassa δημιουργήθηκε από Νεκτάριος Ντουλάκης (Neyrolab)
Θα είθελα και δημόσια μέσα απο αυτό εδώ το τόπικ να ευχαριστήσω καταρχάς τον διοργανωτή Τσεντελιέρο Γιώργο για την διοργάνωση του διαγωνισμού, ο οποίος κράτησε σε αγωνία αρκετούς απο εμάς.... με την καθυστέρηση που αναγκαστικά υπήρξε... (εν μέρει και λόγο Hacking) της σελίδας μας.
Επίσης να ευχαριστήσω και τα περιοδικά Thalassa και Ψαρεύω για την ευγενική προσφορά που μας έκαναν, οι οποίοι με έχουν ίδη ενημερώση μέσω Email οτι, παρόλο που όπως φανταζόμουν δεν θα μπορούσαν να μου στείλουν την συνδρομή μου στην Σουηδία λόγο ακριβότερης τιμής, έχουν ίδη ξεκινήση την συνδρομή μου απο το τεύχος Οκτωβρίου.
Κάτι το οποίο για μένα, όπως θα ξέρουν οι παλαιότεροι του Sait που με γνωρίζουν, έχει μεγάλη σημασία να μένω σε επαφή με τα Πάτρια.
Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω και τους υπόλοιπους δωροθέτες που με τα διάφορα αξιόλογα δώρα που πρόσφεραν έκαναν την αγωνία να μένει στην κορυφή για το ποιός θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής.
Και τελικά αναδείχτικε ο μέγας νικητής. Ο οποίος δεν είναι κανένας άλλος απο όλους εμάς, που επισκέπτονται καθημερινά αυτόν εδώ τον τόπο και αντλούν γνώσεις και πληροφορίες απο τα άρθρα που γράψαμε και εμείς.
Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους δωροθέτες, αλλά και όλους εσάς που ψηφίσατε.
Φιλικά
Ντουλάκης Νεκτάριος (Άρης)

Keep Catching keep releasing

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.466 δευτερόλεπτα

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection