απομεινάρια ψαριών σαν μαλαγρα κάνει?

23/11/2012 13:57 #255010 από Γιάννης-Χανιά
Καλησπέρα παιδια,να ρωτήσω ,έχω την δυνατότητα να παίρνω από ψαράδικο απομεινάρια ψαριών ,αίμα,εντόσθια.αυτο όπως είναι κάνει για μπασμό?
π.χ σαργοί ,τους καλέι ή τους διώχνει?Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/11/2012 19:44 #255022 από Μενιδιάτης
Πιστεύω ότι κάνει, αλλά βάλε κατοστάρες πετονιές γιατί θα φωνάξεις έξω όλα τα σκυλόψαρα.

Αν πάντως προχωρήσεις το πρότζεκτ, λιώσε καλά τα υλικά, να μην υπάρχουν μεγάλα κομμάτια, ώστε τα μην ταίσεις τα ψάρια, αλλά να τα διεγείρεις με τη μυρωδιά.

.
«Η μεγαλοσύνη των εθνών δε μετριέται με το στρέμμα,
με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με αίμα».        Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ
Βασίλης
Αθήνα & Σάμος
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Γιάννης-Χανιά

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

30/05/2016 15:34 #296237 από Βασίλης Θεοδωρίδης
Μιά χαρά κάνει...! Εγώ το χρησιμοποιώ συνήθως στο εγγλέζικο όμως. Μαζεύω από την λα'ι'κή υπολοίματα ψαριών, τα βάζω μαζί με τα ζουμιά τους σ' ένα τούλι ή δίχτυ από πατάτες ή κρεμμύδια και μετά σ' ένα παλιό τάπερ που έχω γι' αυτή τη δουλειά. Ρίχνω και λίγο νερό και βάζω το τάπερ στη κατάψυξη.
Στο τόπο ψαρέματος κρεμάω το τούλι σ' ένα καλάμι δυνατό 4,50 μέτρων που έχω και ψαρεύω με φελό δίπλα του. Θα εκπλαγείς όταν δεις πόσο αποτελεσματικό είναι. Τρελαίνει τα ψάρια που μαζεύονται όλα γύρω γύρω από το τούλι και μην μπορώντας να φάνε αρπάζουν ότι φαγώσιμο προκείψει και αυτό φυσικά είναι το δόλωμα σου.
Το γεγονός ότι ο μπασμός για πολύ ώρα είναι κατεψυγμένος τον κάνει να ξεπαγώνει σιγά σιγά και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Μάνος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα