Loading...
  • 211 800 86 86
  • info@psarema.gr

    Ερώτηση κονσερβοποίηση

    25/10/2008 19:08 #1 από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
    κονσερβοποίηση δημιουργήθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
    Αρκετό καιρό τώρα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνονται οι κονσέρβες αλλά δεν έτυχε να μπω σε εργοστάσιο κονσερβοποίησης ψαριών στην περιήγηση μου στο YouTube βρήκα δυο ενδιαφέροντα βίντεο για κονσέρβα σαρδέλας και κονσέρβα τόνου αξίζει να τα δείτε!
    κονσέρβα σαρδέλας
    http://www.youtube.com/watch?v=ANePySG8nc8&feature=related  


    κονσέρβα τόνου
    http://www.youtube.com/watch?v=Z0UhBcQJ74k&NR=1

    mainalon.net/  

    'Η Ζωή είναι σαν ένα νόμισμα. Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες, αλλά μόνο μια φορά!'      Lillian Dickson

    Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

    29/10/2008 22:18 #2 από Marousiotis
    Απαντήθηκε από Marousiotis στο θέμα κονσερβοποίηση
    πολυ ενδιαφεροντα τα βιντεακια,τοσο καιρο τα τρωμε αλλα δε μπηκαμε στο κοπο να ψαξουμε να βρουμε πως γινονται.
    ωραια σκεψη :good:

    Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

    29/10/2008 22:46 #3 από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
    Απαντήθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ στο θέμα κονσερβοποίηση
    πως γίνεται η αντζούγια!

    http://www.youtube.com/watch?v=wxUmD9BsYF4

    mainalon.net/  

    'Η Ζωή είναι σαν ένα νόμισμα. Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες, αλλά μόνο μια φορά!'      Lillian Dickson

    Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

    Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
    Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.224 δευτερόλεπτα

    Επικοινωνία

      Τηλέφωνο : 210 3001234

      Τηλέφωνο : 211 8008686

      Κινητό      : 693 6572728

      info@psarema.gr

     

    No Internet Connection