κονσερβοποίηση

25/10/2008 19:08 #1 από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
Αρκετό καιρό τώρα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνονται οι κονσέρβες αλλά δεν έτυχε να μπω σε εργοστάσιο κονσερβοποίησης ψαριών στην περιήγηση μου στο YouTube βρήκα δυο ενδιαφέροντα βίντεο για κονσέρβα σαρδέλας και κονσέρβα τόνου αξίζει να τα δείτε!
κονσέρβα σαρδέλας
http://www.youtube.com/watch?v=ANePySG8nc8&feature=related  


κονσέρβα τόνου
http://www.youtube.com/watch?v=Z0UhBcQJ74k&NR=1

mainalon.net/  

'Η Ζωή είναι σαν ένα νόμισμα. Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες, αλλά μόνο μια φορά!'      Lillian Dickson

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

29/10/2008 22:18 #2 από Marousiotis
πολυ ενδιαφεροντα τα βιντεακια,τοσο καιρο τα τρωμε αλλα δε μπηκαμε στο κοπο να ψαξουμε να βρουμε πως γινονται.
ωραια σκεψη :good:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

29/10/2008 22:46 #3 από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
πως γίνεται η αντζούγια!

http://www.youtube.com/watch?v=wxUmD9BsYF4

mainalon.net/  

'Η Ζωή είναι σαν ένα νόμισμα. Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες, αλλά μόνο μια φορά!'      Lillian Dickson

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.196 δευτερόλεπτα