Ερώτηση κονσερβοποίηση

25/10/2008 19:08 #1 από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
κονσερβοποίηση was created by ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
Αρκετό καιρό τώρα προσπαθώ να καταλάβω πως γίνονται οι κονσέρβες αλλά δεν έτυχε να μπω σε εργοστάσιο κονσερβοποίησης ψαριών στην περιήγηση μου στο YouTube βρήκα δυο ενδιαφέροντα βίντεο για κονσέρβα σαρδέλας και κονσέρβα τόνου αξίζει να τα δείτε!
κονσέρβα σαρδέλας
http://www.youtube.com/watch?v=ANePySG8nc8&feature=related  


κονσέρβα τόνου
http://www.youtube.com/watch?v=Z0UhBcQJ74k&NR=1

mainalon.net/  

'Η Ζωή είναι σαν ένα νόμισμα. Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες, αλλά μόνο μια φορά!'      Lillian Dickson

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

29/10/2008 22:18 #2 από Marousiotis
Replied by Marousiotis on topic κονσερβοποίηση
πολυ ενδιαφεροντα τα βιντεακια,τοσο καιρο τα τρωμε αλλα δε μπηκαμε στο κοπο να ψαξουμε να βρουμε πως γινονται.
ωραια σκεψη :good:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

29/10/2008 22:46 #3 από ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ
Replied by ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ on topic κονσερβοποίηση
πως γίνεται η αντζούγια!

http://www.youtube.com/watch?v=wxUmD9BsYF4

mainalon.net/  

'Η Ζωή είναι σαν ένα νόμισμα. Μπορείς να το ξοδέψεις όπως θες, αλλά μόνο μια φορά!'      Lillian Dickson

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.295 δευτερόλεπτα