- Δημοσιεύσεις: 215
- Μου αρέσει που έλαβε 57
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Το πρόβλημα που έθεσα αφορά τα αντιβιοτικά που μπορεί να έχει στο κρέας της η αλανιάρα που ζεί κοντά στα κλουβιά. Μπορεί η ήμερη να είναι άθλια σε γεύση σε σύγκριση με την άγρια αλλά όχι επικίνδυνη προς βρώση (σύμφωνα με τους κρατικούς μηχανισμούς). Στην περίπτωση που αναφέρω, το να φας άγρια είναι οτι χειρότερο.Η φωτογραφία είναι κατατοπιστικοτατη.
Νομίζω ότι διακρίνεις δυο διαφορετικά ψάρια.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
αν υπαρχει φιλος επιστημονας που πραγματικα θα μπορουσε να μας δωσει καποιες τεκμηριωμενες απαντησεις επι του θεματος αθ ηταν ευχης εργο για ολους μας.
νασος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD