Ερώτηση Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)

16/08/2006 13:28 #1 από Νίκος Φουντουλάκης (NickFudu)
Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές) δημιουργήθηκε από Νίκος Φουντουλάκης (NickFudu)
Λοιπον διαβαζοντας διαφορα αρθρα συμπερανα οτι η σαρδελα αποτελει απο τα κορυφαια δολωματα τουλαχιστον για τα ψαροδολια.

Θα ελεγα λοιπον να αναφερουνε οι πιο εμπειροι απο εμας τους νεους τους τροπους που γνωριζουν και δουλευουν σχετικα με τον τροπο  δολωσης και ο,τι αλλο σχετικο με αυτο το ειδος δολωματος, καθως στο παλιο site οι φωτογραφιες δεν ανοιγουν και εκτος αυτου ειναι πολυ εκνευριστικο για ο,τι θελουμε να ψαχνουμε σε 2 ιστοσελιδες να βρουμε απαντηση.

Ο τροπος που ψαρευω ειναι casting οποτε οποιος γνωριζει πως μπορουμε να τη δολωσουμε για μακρινες ριψεις ας μας δωσει τα φωτα του. Επισης οτι φωτογραφιες links η ο,τι αλλο σχετικο υπαρχει ειναι ευπροσδεκτο.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και ελπιζω να υπαρξει ανταποκριση για να μαζευουμε σιγα σιγα ολες τις πληροφοριες σε ενα σημειο. ;)

-Martin Luther King: «Η γενιά μας θα πρέπει να απολογηθεί όχι τόσο για τις κακές πράξεις των μοχθηρών ανθρώπων, όσο για την αποτρόπαιη σιωπή των καλών ανθρώπων»

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/08/2006 17:28 #2 από Μάνος Αρώνης (HARHAS)
Απαντήθηκε από Μάνος Αρώνης (HARHAS) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
ερωτηση θα μπορουσεσ σε παρακαλω να μου πεισ πωσ παστονουμε σαρδελα? ::)

MAKE LOVE NO WAR!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/08/2006 17:51 #3 από Βαγγέλης (tsipourash)
Απαντήθηκε από Βαγγέλης (tsipourash) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
1 μερα έξω στον ήλιο πασαλιμένες σε χοντρο αλάτι
το ποθετηση σε ταπερ με στρώσεις εξτρα χοντρό αλάτι
και κατάψυξη

παρ'ολα αυτά φρέσκια σαρδέλα ημέρας έστω και φρήσας αγορασμένη από ψαραγορά
(στο αιματάκι της) κάνει καλύτερη δουλια ( αποψή μου έτσι  ;))

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/08/2006 18:13 #4 από Μάνος Αρώνης (HARHAS)
Απαντήθηκε από Μάνος Αρώνης (HARHAS) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
ευχαριστω. απλα φρεσκια μονο σε πολιαγκιστρο μπορεσα να δωλωσω οταν την εκοβα και την εβαζα σε αγκιστρι εφευγε στο λεπτο

MAKE LOVE NO WAR!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/08/2006 18:15 #5 από Βαγγέλης (tsipourash)
Απαντήθηκε από Βαγγέλης (tsipourash) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)

ευχαριστω. απλα φρεσκια μονο σε πολιαγκιστρο μπορεσα να δωλωσω οταν την εκοβα και την εβαζα σε αγκιστρι εφευγε στο λεπτο

χρησιμοποίησε σιλικόνημα και θα ικανοποιειθείς από το αποτέλεσμα ;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

24/08/2006 18:22 #6 από Μάνος Αρώνης (HARHAS)
Απαντήθηκε από Μάνος Αρώνης (HARHAS) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
θα το κανω σημερα το βραδυ ;D ευχαριστω  ;D

MAKE LOVE NO WAR!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

27/09/2006 14:45 #7 από Πέτρος Νικολόπουλος (ΠΕΤΡΟΣ)
Απαντήθηκε από Πέτρος Νικολόπουλος (ΠΕΤΡΟΣ) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
Μαγκες,ποτε πιστευετε οτι δουλει καλυτερα η σαρδελα,το πρωι ή το βραδυ?
Εγω εχω εξαιρετικα αποταλεσματα το βραδυ :victory:

Τρελά Νερά!Τρελά Ψαρέματα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

27/09/2006 15:55 #8 από maistrosanemos
Απαντήθηκε από maistrosanemos στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
Και το πρωί και το βράδυ. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή κάνει πραγματικά θραύση!!!... Επιπρόσθετα σε τόπους όπου τα γρι γρι και οι ψαρόβαρκες ξεψαρίζουν τα δίχτυα τους και το μέρος είναι μαλαγρωμένο, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά!!!...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

27/09/2006 16:05 #9 από Βασίλης (vassilis13)
Απαντήθηκε από Βασίλης (vassilis13) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
Έχω κάνει αυτή την ερώτηση και σε άλλο topic αλλά την κάνω και σε αυτό το topic
που είναι το πιο κατάλληλο:

Όταν δένουμε τη σαρδέλλα στο πολλυάγγιστρο αυτή πρέπει να είναι παγωμένη, κατεψυγμένη ή
αφημένη στον ήλιο?
Εγώ όταν δοκίμασα να δολώσω μη παγωμένη σαρδέλα διαλυότανε κατά τη ρίψη.
Φυσικά μπορεί και να μη την είχα δέσει σωστά στο πολυάγγιστρο, αλλά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Βασίλης


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

27/09/2006 17:13 #10 από Κώστας Τζενετίδης (Aytokrator)
Απαντήθηκε από Κώστας Τζενετίδης (Aytokrator) στο θέμα Δόλωμα : Σαρδέλα (τρόποι και τεχνικές)
Στον ήλιο μαλακώνει και δεν κρατα στο πέταγμα.

Στην κατάψυξη σπάνε οι ίνες της και διαλύεται επίσης.

Φρέσκια και μυρωδάτη να τη δολώσεις φίλε μου!!!

Την αγοράζεις και φεύγεις για ψάρεμα.

Κάνει θραύση όπως λέει και ο Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.652 δευτερόλεπτα