Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
NucDoc έγραψε: Είπα να ανοίξω ένα θέμα που αφορά το ψάρεμα και όχι τους καβγάδες στο psarema.
Πριν λίγη ώρα μιλούσα με ένα φίλο για καλαμάρια και καλαμαριέρες και σκέφτηκα να το κάνω θέμα συζήτησης κι εδώ
Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής απλό:
Ποιά ή ποιές μάρκες καλαμαριέρας χρησιμοποιείτε?
Σημειώστε μονο τις μάρκες που χρησιμοποιείτε κι όχι όσες γνωρίζεται!
Το γιατί (η τάδε μάρκα) είναι προφανές ότι εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα και την τιμή οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Επίσης, αναφέρομαι στη χρήση καλαμαριέρας από τη στεριά. Αν ψαρεύετε καλαμάρια από βάρκα τότε σημειώστε <μάρκα τάδε> (βάρκα)
Ταυτόχρονα ανοίγω κι ενα δημοψήφισμα για τα χρώματα που προτιμάτε στις καλαμαριέρες.
Για να δουμε τι θα προκύψει...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
ks_george έγραψε: Έχω της Yozuri αλλά θέλω να πω κάτι επιπλέον, μια πατέντα που είδα και με εντυπωσίασε.
Είδα μια καλαμαριέρα που είχε ένας γέρος, ιδιοκατασκευή ως εξής:
.....
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
ks_george έγραψε: Έχω της Yozuri αλλά θέλω να πω κάτι επιπλέον, μια πατέντα που είδα και με εντυπωσίασε.
Είδα μια καλαμαριέρα που είχε ένας γέρος, ιδιοκατασκευή ως εξής:
τα "αγκάθια" της καλαμαριέρας συνέχιζαν σε μια στρόγγυλη βέργα (αντί για το ψεύτικο) η οποία είχε μια τρύπα κάθετα στην άκρη για να περνάει η πετονιά και να δένεται.
Πέρναγε μια σαρδέλα στη βέργα από το στόμα ως την ουρά και στη συνέχεια έδενε την καλαμαριέρα με την πετονιά. Μου φάνηκε καλύτερο σύστημα από οποιαδήποτε "αγοραστή" καλαμαριέρα.
Για να γίνει θα πρέπει να χαλάσουμε μια έτοιμη και να βρούμε ηλεκτροσυγκόλληση για να κάνουμε 2-3 πόντες στην ένωση "αγκαθιών"-βέργας. Και λίγο τρόχισμα στην άκρη της βέργας για να τρυπάει η σαρδέλα εύκολα.
Γιώργος (αντιγραφή από τον γέρο... ;-) )
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD