banner psaremagr

Ερώτηση Πολυαγγιστρο και ζυμη

23/06/2006 01:23 #1 από nature_chris
Πολυαγγιστρο και ζυμη δημιουργήθηκε από nature_chris
Καλημερα,


μπορει καποιος να μου υποδει3ει σχηματικα εαν ειναι ευκολο πως δολωνουμε ζυμη με σε πολυαγγιστρο με την βοηθεια της περιβοητης σουστας?


το πολυαγγιστρο το βαζουμε κατω απο την σουστα ωστε να κρεμονται τα αγκιστρια και τα κρυβουμε μετα μεσα στην ζυμη? ή κατι διαφορετικο?



Ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/06/2006 02:53 #2 από angler
Απαντήθηκε από angler στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
Φιλε Χρηστο(υποθετω),δεν την ξερω τη μεθοδο που λες,μπορω ομως να σου προτεινω κατι αλλο...Γιατι δε δοκιμαζεις να φτιαξεις τις μπαλες με τη ζυμη,να χωσεις μεσα τα πολυαγγιστρα ομορφα ομορφα,και μετα ολη την κατασκευη στην καταψυξη για 6 ωρες;;Μπορεις να κανεις αρκετες μπαλες,να τις διατηρεις σε φορητο ψυγιακι αρκετες ωρες,και να κανεις και ριψεις ψωρις να διαλυεται το ζυμαρι...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/06/2006 08:35 #3 από Pinco
Απαντήθηκε από Pinco στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
Φίλε Χρήστο,

είναι ακριβώς όπως το αναφέρεις. Το πολυάγγιστρο το βάζεις λίγα εκατοστά μετά το σπιράλ και το καλύπτεις καλά με ζύμη. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση ότι αυτοι που ψαρεύουν έτσι συστηματικά, είχαν υπερκαλύψει το πολυάγγιστρο με πολύ ζύμη.

αυτα
φιλικά
Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/06/2006 09:07 #4 από nature_chris
Απαντήθηκε από nature_chris στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
Ευχαριστω πολυ παιδια,

Θα δοκιμασω και την ιδεα με την καταψυξη..



Να Ειστε παντα καλα.



Chris

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/06/2006 11:15 #5 από drzaf
Απαντήθηκε από drzaf στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
Φίλοι μου εγώ έχω ψαρέψει κανα δυο φορές με σούστα και η διαδικασία είναι η εξής.
Πέρνουμε τη σούστα και βάζουμε επάνω της τη ζύμη φτιάχνωντας μια οβάλ μπαλίτσα (αναλόγος με το σχήμε της σούστας). μετά γυρίζουμε γύρω γύρω το πολιάγκιστρο απο τη μπαλίτσα κρύβωντας το μέσα. Δεν θέλει πολύ ζύμη γιατί θα τρώνε τα ψάρια θα χωρτάσουνε χωρίς να φτάσουνε στα αγκίστρια.

Φιλικά DrZaf.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/06/2006 11:40 #6 από tsipourash
Απαντήθηκε από tsipourash στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
Χωρίς το σπιραλ έχει δοκιμάσει κάποιος ζελατίνι που βάζουν για να σφίξουν στα γλυκά???

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

23/06/2006 15:15 #7 από nature_chris
Απαντήθηκε από nature_chris στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
Εχω ακουσει για την ζελατινι ποθ βαζουν στα γλυκα και μαλιστα ενας φιλος που το εχει δουλεπσει ετσι μου ειπε οτι κραταει και γινεται αρκετα σταθερη στο πεταγμα.



αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα...


Φιλικα

Chris

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

13/02/2012 13:38 #8 από ΓΙΩΡΓΟΣ
Απαντήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
γεια σας.εχω ενα θεμα με τα πολλαγγιστρα με ζυμη απο αλευρη.οταν η ζυμη γινετε σκληρη η λαστιχο τοτε τα πσαρια και κυριως οι κεφαλοι την παρατανε πριν εμφανιστουν τα αγγιστρια,.αν και κανουμε οτι ριψη θελουμε.υπαρχει καποια συνταγη η οποια ναι μεν να κρατιετε στο πολλαγγιστρο αλλα και να διαλυει καπος ευκολα με τα τσιμπιματα των κεφαλων?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

13/02/2012 13:52 #9 από Γιωργος (Ποσειδωνας7)
Απαντήθηκε από Γιωργος (Ποσειδωνας7) στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: γεια σας.εχω ενα θεμα με τα πολλαγγιστρα με ζυμη απο αλευρη.οταν η ζυμη γινετε σκληρη η λαστιχο τοτε τα πσαρια και κυριως οι κεφαλοι την παρατανε πριν εμφανιστουν τα αγγιστρια,.αν και κανουμε οτι ριψη θελουμε.υπαρχει καποια συνταγη η οποια ναι μεν να κρατιετε στο πολλαγγιστρο αλλα και να διαλυει καπος ευκολα με τα τσιμπιματα των κεφαλων?



αγορασε τριμενη φρυγανια μισο κιλο, 2-3 σαρδελες και οτι τυρι εχεις σπιτι,σε μισο κιλο φρυγανια ριξε 400γρ νερο λιωσε τις σαρδελες στο μπλεντερ χωρις το κεφαλι αλλα κρατα τα βρανχια και το τυρι επισης, ανακατεψε και ασε να τραβηξει λιγο τα υγρα μετα ζυμωσε καλα και εισαι ετοιμος,ποτε δεν θα σφιξει το μιγμα εντελως θα ειναι στο 90%
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΑΝΟΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

13/02/2012 14:13 #10 από ΓΙΩΡΓΟΣ
Απαντήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ στο θέμα Πολυαγγιστρο και ζυμη
ευχαριστω φιλε γιατην βοήθεια.μηπως ομως μπορεις να μου πεις μια λυση χωρις σαρδελες?εδω στην ροδο δεν εχει ποασει κανενας κεφαλ με σαρδελα .αλλα και εγω θελω μια τετοια ζυμη χωρις σαρδελα για να μπορω να πειραματιστω με αλλα υλικα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: Δημήτρηs ΚουζούπηsΠαπακωστας Δημητρης (tselikas)Γιαννης (STAY_ALIVE)Φώτης Σαρρηγεωργίου
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.166 δευτερόλεπτα

banner psaremagr

© 2004 - 2019 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

No Internet Connection