Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
paschal_s έγραψε: ΟΚ...Ας μιλήσουμε για παράμαλλα...
Ένας παράγοντας είναι το μήκος ένας η διάμετρος και ένας το είδος του υλικού.
Ας ξεκινήσουμε σταδιακά από το μήκος. Προσωπικά χρησιμοποιώ παράμαλλα (σε μονάγκιστρο πάντα) από 40-80εκ περίπου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Αποφεύγω τα μεγαλύτερα γιατί υπάρχει η πιθανότητα να λιανιστεί το δόλωμα χωρίς να καταλάβω τίποτα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
agistri έγραψε: Στο μονάγκιστρο,χρησιμοποιώ παράμαλλο μήκους 1,00-1,50 m.
.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD