Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009 23:36

The Fishing Allroad 6η & 7η ημέρα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

alroad_7_008_sArenalles rocka

Με κρύα καρδιά βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια, ψάρια δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην περιοχή Alicante - Murcia.
Σήμερα και εχθές κατά εκατοντάδες οι παράκτιοι ψαράδες είχαν απλώσει καλάμια παντού, από την άλλη ο κόσμος έκανε μπάνιο στη θάλασς, αφού το θερμόμετρο είχε σκαρφαλώσει στους 28 βαθμούς.
allroad6_005_copy

San Juan la playa Costa Blanca

Ρώτησα πολλούς, όλοι απάντησαν το ίδιο, Νάδα pesca, για αυτούς όμως είναι μια γιορτή, όλοι με τις οικογένειες τους, έψηναν, έπιναν, άλλοι έκαναν ηλιοθεραπεία, όπως και εγώ σήμερα, με τα καλάμια να κοιτάν τον ουρανό.
Τελικά αφού κατακάηκα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη φωτογραφία, πηγαίνοντας στο Elche, σε ένα πάρκο Huerto Del Cura με όλα τα είδη φοινίκων.
Η περιοχή εδώ έχει μόνο φοίνικες, που τους επιτρέπει να κάνουν μεγάλες εξαγωγές όπως και στην Ελλάδα, γενικά υπάρχει και εδώ κρίση, αλλά είναι ποιο εύκολα να την ξεπεράσουν, αφού όλα είναι πολύ ποιο φθηνά.
Το βράδυ ασχολήθηκα με νυκτερινές φωτό από το Alicante, από αύριο ξεκινάω την επαγγελματική μου ιδιότητα και την Τρίτη μετακομίζω στη Μαδρίτη για δύο μέρες.
Μετά είναι η επιστροφή στα πάτρια εδάφη, μπας και δούμε άσπρη ψαρευτική μέρα.
Έχω καταγράψει αρκετό υλικό από φωτό και video, ο που στις επόμενες μέρες της επιστροφής μου και αφού συμμαζέψω το υλικό, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με ανάλυση από όλο το ταξίδι και τις εμπειρίες που αποκόμισα, είστε όλοι καλεσμένοι να απολαύσετε σε Full HD tv όλο το ταξίδι.

Tracer

Keep on line

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Huerto del Cura Φωτογραφικό video »