Ενημέρωση προς όλους

Αγαπητοί φίλες και φίλοι τoυ psarema.gr

Εδώ και αρκετό καιρό και κυρίως μετά την αναβάθμιση του psarema.gr έχουν φτάσει στ' αυτιά μου διάφορες ανυπόστατες φήμες περί δήθεν χαριστικής μου αντιμετώπισης προς διάφορους συλλόγους.
Θα ήθελα όλοι να γνωρίζουν οτι η θέση του γενικού συντονιστή του psarema.gr δεν μου επιτρέπει αυτού του είδους την συμπεριφορά και όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η υποστήριξη μου σε όλους τους συλλόγους που φιλοξενούνται στο site θα είναι αμέριστη και ισότιμη.

Θα συνεχίζω να συντονίζω τα τόπικ συλλόγων εφόσον η δουλειά του γενικού συντονιστή το απαιτεί.
Εδώ και λίγο καιρό έχω εκδώσει δελτίο αθλητή στον ΝΟΙΕΣ και αυτό φαίνετε έχει ενοχλήσει κάποιους.
Το να ενταχθεί κάποιος στην δύναμη ενός συλλόγου πιστεύω ότι δεν είναι κάτι το κακό.
Ίσα, ίσα «πρέπει» να ανήκουμε σε κάποιο σύλλογο ώστε να προσφέρουμε όλοι μας ότι μπορούμε για το καλό τις ερασιτεχνικής αλιείας στην Ελλάδα.
Δεν περισσεύει κανείς μας φίλοι μου ώστε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και με αυτό τον τρόπο να μειώνουμε την δύναμη του ερασιτέχνη ψαρά.
Είναι γνωστό ότι γίνετε μια προσπάθεια για μια νέα ομοσπονδία στον χώρο της ερασιτεχνικής αλιείας.
Κάθε θετική προσπάθεια για το καλό της ερασιτεχνικής αλιείας είναι καλοδεχούμενη, είτε πρόκειται για νέο σύλλογο είτε για ομοσπονδία είτε οτιδήποτε άλλο που γίνετε για το καλό μας.

Σας δηλώνω λοιπόν ότι από την θέση του Γενικού συντονιστή και του υπεύθυνου επικοινωνίας του psarema.gr θα συνεχίσω να υποστηρίζω τον ΝΟΙΕΣ, τον ΝΟΤΚ, τον ΝΟΚ τον ΝΟΒΑ και «οποιονδήποτε» άλλο σύλλογο μου ζητήσει την βοήθειά μου χωρίς προσωπικό κέρδος και συμφέρον.


Φιλικά ( προς όλους )
Καμάρας Παναγιώτης


No Internet Connection