Κρίστυ Άντονυ: H catwoman που απογειώνει την τεστοστερόνη

Ασχολείται με τον χορό. Με τα sexy shows στα οποία συμμετέχει απογειώνει την τεστοστερόνη. Αυτήν την περίοδο, ως άλλη... Μισέλ Φάιφερ, ντύνεται catwoman. Ανάμεσα στα τρελά gadgets που χρησιμοποιεί είναι και ένα... φλεγόμενο κοντάρι!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 22 χρόνια. Ασχολείται επαγγελματικά με το tae kwon do, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Εχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

ΠΤΥΧΙΑ (γαλλικά και πιάνο): Εχει τελειώσει το ενιαίο λύκειο και μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Εχει κάνει πολλά μαθήματα χορού, αλλά και super hot επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε πολύ μικρή ηλικία, στο χορό. Ηταν μόλις 14 ετών, όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή και κατάφερε με το σπαθί της να κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να συνεχίσει αυτό που κάνει και να μπορέσει να αναδειχτεί αξιοπρεπώς στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της showbiz.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το γυμναστήριο. Μπορεί να περάσει ατελείωτες ώρες και να ιδρώνει κάνοντας γερή γυμναστική.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το χορό. Τι άλλο;

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Παντού. Της αρέσει να εξερευνεί διαρκώς καινούργια πράγματα. Βαριέται να μένει για πολύ σε ένα μέρος.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Δεν έχει σημασία η ομορφιά. Αυτός που θα τη δεχτεί όπως είναι, ακόμα και όταν είναι άβαφη ή δεν έχει καλή διάθεση και θα τη θέλει γι' αυτό που πραγματικά είναι.

MORE ABOUT
Αν ήταν ποτό, θα ήταν κρασί (θα παίρνει χρώμα ανάλογα με αυτό που θα της δίνει ο σύντροφός της. Κόκκινο θα είναι εφόσον της φέρεται σωστά και την καλύπτει).

Αν ήταν φαγητό, θα ήταν κριτσίνια ολικής αλέσεως (ποτέ δεν θες μόνο ένα).

Αν ήταν προορισμός, θα ήταν ο παράδεισος και η κόλαση μαζί (γιατί έτσι της αρέσει).

Αν ήταν ζώο, θα ήταν αγριόγατα (ταιριάζει με την αμφίεσή της στα σόου που κάνει).

Αν ήταν λουλούδι, θα ήταν κάκτος (το λουλούδι του είναι υπέροχο, αλλά... τσιμπάει. Ανάλογα με τις περιστάσεις και εκείνη αλλάζει).

Αν ήταν χρώμα, θα ήταν πορτοκαλί (το χρώμα της επανάστασης).

 

ΠΗΓΗ: ΕΣΠΡΕΣΟ


No Internet Connection