Βρετανία: Φυλάκιση οκτώ εβδομάδων για... θορυβώδες σεξ

Οκτώ εβδομάδες στη φυλακή στοίχησαν σε μια 48χρονη Αγγλίδα οι θορυβώδεις περιπτύξεις με το σύζυγό της αφού οι γείτονές της δεν άντεξαν άλλο τις «υπερφυσικές» κραυγές της και την κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Μετά την πρώτη καταγγελία το δικαστήριο είχε προειδοποιήσει την Καρολάιν Κάρτραϊτ να... συγκρατηθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την τιμωρούσε αυστηρά. Η γυναίκα είχε με τη σειρά της προσπαθήσει να άρει την «απαγόρευση θορύβου» που της είχε επιβληθεί, αφού την παραβίαζε τακτικότατα.

«Είχε εκδοθεί σε βάρος σας προειδοποίηση για παραβίαση της κοινής ησυχίας, υπό μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες. Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε», δήλωσε χαρακτηριστικά η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον που εξέδωσε την απόφαση.

Η δικαστής καταδίκασε τη 48χρονη γυναίκα σε φυλάκιση 8 εβδομάδων με αναστολή. Την προειδοποίησε όμως ότι αν συνεχίσει το... σαματά θα υποχρεωθεί να εκτίσει την ποινή της.

Οι.. ατυχείς γείτονες της Κάρτραϊτ περιέγραψαν στο δικαστήριο τους «αφύσικους» ήχους που άκουγαν και οι οποίοι κάλυπταν τον ήχο από τις τηλεοράσεις τους. Κάποιοι είπαν ότι πίστευαν πως κάποιος δολοφονείται. Τα μηχανήματα που είχε εγκαταστήσει ένας γείτονάς της στο διπλανό διαμέρισμα κατέγραψαν επίπεδο θορύβου στα 47 ντεσιμπέλ.


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


No Internet Connection