Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010 17:58

Γαρίδες λιαστές

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παίρνουμε γαρίδες ανάλογα με το μέγεθος του αγκιστριού. Τις καθαρίζουμε.
Τις βάζουμε σε μια εφημερίδα ή περιοδικό τις ρίχνουμε αρκετή ζάχαρη και την βάζουμε  στον ήλιο ώστε να γίνει σαν πετσί. Μετά βάζουμε αλάτι και τις ξαναβγάζουμε στον ήλιο για 10 – 20 λεπτά. Τις περνούμε τις βγάζουμε από την εφημερίδα ένα μπολ και της ρίχνουμε λίγο λάδι ώστε όταν πέσουν μέσα στο νερό να μαλαγρώσει η περιοχή και να μαζευτούν ψάρια. Μπορεί ακόμα να μπουν σε κύρτο, σε παραγάδι, σε πεταχτάρι και σε καλάμι.

 

Καλή επιτυχία

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γαρίδες αλατισμένες Bigattini »