Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010 15:20

Γαρίδες αλατισμένες

Γράφτηκε από ΑΧΙΛΛΕΑΣ g7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η παρακάτω συνταγη ειναι η μια απο τις δυο που γνωριζω και η κλασικη γιαυτούς που ψαρεύουν με αυτο το δολωμα.
Λοιπόν αφου εχουμε αγορασει τις φρέσκιες γαρίδες τις καθαρίζουμε και τις αλατίζουμε καλά.
Αφού τις αλατίσουμε τις τοποθετούμε σε ενα δίσκο ή σε κάποιο άλλο επιπεδο σκέβος και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Τις αφήνουμε εκεί δυο μέρες για να σφίξουν καλά και να μην διαλυθούν την στιγμη που θα βρίσκονται μέσα στο νερό.Αφότου τις βγαλουμε απο την κατάψυξη είναι έτοιμες για χρήση.