Νατάσα Αλεξοπούλου: Καυτή φλέβα και στο hoteling!

Καλλιτεχνική φλέβα, η όμορφη ξανθιά λατρεύει να ασχολείται με έργα τέχνης. Αναμένεται να ανάψει τα αίματα στον αρσενικό πληθυσμό με τις προσεχείς εμφανίσεις της στο μόντελινγκ. Από τα φιντανάκια του χώρου, που όπως όλα δείχνουν θα έχει λαμπρό μέλλον, όχι μόνο στη μόδα, αλλά και στο hoteling!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Κόρινθο και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Από μικρή είχε μανία με τα ταξίδια.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Σπούδασε στη Σχολή Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων και, καθώς από μικρή της άρεσαν οι αποδράσεις, μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε σε ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη και την Αθήνα.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σ' ένα fashion show της Med και στη συνέχεια στην πρώτη Εβδομάδα Μόδας που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Παρουσίασε ρούχα γνωστών οίκων, όπως των Kathy Heyndels και Timmy Parisi.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να γίνει καλή επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και ίσως κάποτε να αποκτήσει δικό της ξενοδοχείο. Θέλει να ασχοληθεί παράλληλα και με το μόντελινγκ και στη συνέχεια να κάνει μια όμορφη οικογένεια.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Ολα είναι απρόβλεπτα στο χώρο της μόδας και του θεάματος. Θέλει γερό στομάχι, κότσια και θέληση. Είναι πολύ εγωίστρια και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Ο επιμένων νικά. Μέχρι στιγμής, ευτυχώς όλα πάνε καλά.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... με τη μουσική, το γυμναστήριο, την οικογένειά της, τα σκυλιά της κι έναν άνθρωπο που έχει στιγματίσει τη ζωή της. Και εννοείται, με τα ταξίδια.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στο «Room», στο «Fever» και όταν φεύγει εκτός λεκανοπεδίου, προτιμά το Ναύπλιο.

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Είναι αυτός που θα την κάνει να περνάει όμορφα. Θέλει έναν άντρα που να την καταλαβαίνει και να την κάνει να χαμογελάει.


MORE ABOUT

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΟ, θα ήταν κόκκινο κρασί (δεν ξεχνιέται το άρωμά της).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΓΗΤΟ, θα ήταν σοκολάτα (γλυκιά, τι άλλο;)

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, θα ήταν το Ναύπλιο (η αγαπημένη της πόλη).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΟ, θα ήταν γάτα (ανεξάρτητη και ναζιάρα).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙ, θα προτιμούσε να είναι δέντρο και για την ακρίβεια πεύκο (επιβλητικό πλάσμα).

ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΩΜΑ, θα ήταν πράσινο (είναι φανατική Παναθηναϊκός).


ΠΗΓΗ: ΕΣΠΡΕΣΟ


No Internet Connection