Χρήστος έγραψε:
Mitsos_Ded έγραψε:
Γεια σου φιλε μου.Προμηθευτηκα προσφατα ενα bad bass orion 2 me action 100-140 και μονο θετικες εντυπωσεις εχω να πω..παναλαφρο με ημιπαραβολικη δραση μαλακη μυτη στεκεται ανετα σε 4 μποφορια(οχι παραπανω) και με 100αρι μολυβι εκτοξευει πραγματικα το δολωμα...το βρισκεις γυρω στα 140 ευρω και θα κοιμασαι ησυχος..Επισης για μηχανακι μονο shimano κατ εμε και daiwa αν και ακομα δεν τα εχω δοκιμασει..Παρε ενα navi 8000 η τον titanos και κανεις ενα σετακι ονειρο..Για καλαμι επισης στην ιδια κατηγορια μπαινει και η crever με το shadow οπως και η artico με το classe 4,40..Αυτα απο μενα..Για ποιο φτηνα καλαμια παρε ενα linnea effe και μην την ψαχνεις παραπανω..να σαι καλα!!
φίλε mitso μήπως έχεις κάποιο link με το bad bass να το ρίξω μια ματιά;
τα πιο πολλα bad bass ειναι 2 σπαστα .εχει σαφως και πολλα τηλεσκοπικα τα οποια ομως ειναι ν3 κομματια ολο το καλαμι και εχουν συμπεριφορα 3 σπαστου εν μερη .Οσο για το hyperlloop πολυ καλο καλαμι για τα χρηματα του, αλλα σταματησε να βγαινει και πηρε τη θεση του το vengeance , το χω πιασει στα χερια μου καλο καλαμκι αλλα οδηγοι shimano απλα μακρια . σε αυτα τα χρηματα θα κοιταγα trabucco καλαμια και φυσικα oceanic απο εδω ελλδα και μου αρεσει πολυ το victor επειδη φοραει fuji οδηγους και ειναι 380 γρ τηλεσκοπικο.ακομα το kalipso μου φιανεται καλο στα χρηματα του.αν παρεται απο internet το λεω για χρονια τωρα pen powerstix σκληρο καλαμι δν κανει για μουρμουρες και το νεο μοντελο ειναι λιγο πιο μαπα απο το παλιο σαν υλικο απλα σε αυτα τα χρηματα δεν παιρνεις αλλο 3 σπαστο.
μηχανακια : δειτε απο ebay και το καινουριο daiwa windcast s οπως και το daiwa emcast sport η shimano titanos , tica abyss tf , okuma powerliner.
μιλαω για φθηνες λυσεις λογο κρίσης
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ