gototopgototop
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.


ΘΕΜΑ: Μαλάγρες για εγγλέζικο

Μαλάγρες για εγγλέζικο 10/11/2005 14:16{ultimatesocialbuttons} #181142

  • fiesta
  • ( Επισκέπτης )
  • fiesta's Avatar
tonykarras έγραψε:
fiesta έγραψε:
Μετά από ένα ΣΚ και ΔευτεροΤριτο γεμάτο σαργούς δεν έχω να προσθέσω περί μαλάγρας και αμινοξέων απολύτως τίποτα. Τα είπατε όλα!!!
Φιλικά Γιάννης

Ωραία, αλλά ....
Χρησιμοποίησες αμινοξέα ή όχι ???
Χρησιμοποίησες φερομόνες ή όχι ???
Τι μαλάγρα είχες σαρδέλα, τυρί ή ....Super Queen Bacon Mushroom ???

Και εμάς γιατί δεν μας φώναξες ???

Αντώνη,
τα τηλέφωνα τα έχεις όπως και κάποιοι άλλοι, ονόματα μη λέμε (Πάνοοο),
με ανοιχτή πρόσκληση.
Αμινοξέα χρησιμοποίησα 1 φορά, φερομόνες καθόλου, μαλάγρα σαρδέλλα, τυρί και τη Super ... τέτοια. Μην λές τα μυστικά...πιό σιγά!

Φιλικά Γιάννης
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μαλάγρες για εγγλέζικο 12/12/2005 19:35{ultimatesocialbuttons} #182243

  • sarg
  • ( Επισκέπτης )
  • sarg's Avatar
παιδια γεια σας εχω μερικες αποριες με το θεμα μαλαγρα.τα τελευταια 4 ψαρεματα απο βραχια με τον ιδιο καιρο β βα σε βαθος 5μ.τις 3 πρωτες φορες εφτιαξα μαλαγρα μισο κιλο τυρι 250γρ γαλα και λιωμενο σκορδο απο σουπερ μαρκετ τα αποτελεσματα ηταν μονο σαργοι στο τελευταιο ψαρεμα που εκανα χθες παλι με ιδιες καιρικες συνθηκες εφτιαξα μαλαγρα με παστα σαρδελας και τυρι σε ποσοτητα μισομισο τα αποτελεσματα ηταν διαφορα ψαρια σαλπες μελανουρια μικρα και σπαρια και 2 σαργουδακια τα οποια τα ξαναγυρησα πισω.θελω να ρωτησω αν γνωρηζετε αν το σκορδο και το γαλα κανουν τι διαφορα για τους σαργους και βεβαια αν τις φτιαχνω σωστα για πατο.επισης ποια ειναι αυτα τα μινοξεα σκορδου δεν εχω βρει πουθενα (καλαμακι)

σας ευχαρηστω

Υ.Γτι κρυο ηταν αυτο χθες !!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μαλάγρες για εγγλέζικο 13/12/2005 05:06{ultimatesocialbuttons} #182262

  • fiesta
  • ( Επισκέπτης )
  • fiesta's Avatar
Κώστα (sarg),
γενικά να γνωρίζεις ότι το σκόρδο δουλεύει στους σαργούς (εννοείται ότι το βασικό συστατικό της μαλάγρας είναι το τυρί), ενώ το γάλα λόγω του ότι δημιουργεί νέφος όταν διαλύεται προσελκύει περισσότερο αφρόψαρα (μελανούρια κ.ά). Η σαρδέλα κατά την προσωπική μου άποψη, είναι γενικής χρήσεως μαλάγρα και δουλεύει λίγο πολύ στα περισσότερα θηράματα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν φτιάχνεις τη μαλάγρα σου σωστά γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο να το συζητήσουμε σε δύο γραμμές. Αν θέλεις όμως μπορούμε να το δούμε αναλυτικά και με τη βοήθεια των υπολοίπων φίλων του πόστ οι οποίοι γνωρίζουν και σίγουρα θα προσφέρουν τις γνώσεις τους, ο καθένας από την πλευρά του με αρκετή εμπειρία στο θέμα.

Τα αμινοξέα υπάρχουν σε πολλά καταστήματα στην Αττική και είναι διαφόρων εταιρειών. Δεν θέλω να σου δώσω ονόματα, διαφημίζονται στα περιοδικά του χώρου και είναι εύκολο να τα βρείς.

Ψάρευες και σύ χτές? Βρισκόμουνα πρός Σούνιο και πράγματι το κρύο ήταν αφόρητο συν τον αέρα που λύσσαξε!

Φιλικά Γιάννης
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μαλάγρες για εγγλέζικο 13/12/2005 19:29{ultimatesocialbuttons} #182311

  • sarg
  • ( Επισκέπτης )
  • sarg's Avatar
και εγω προς σουνιο ημουν στον οικισμο με τις βιλες μολις ειδα το καιρο φτιαχτηκα αλλα απο σαργους δε πηγα καλα.εντυπωσει μου εκανε ο κοσμος που ψαρευε 5΄-30 ωρα το πρωι απο την αγια μαρινα και μετα θυμαρι μιλαμε για πολυ καλαμι καστινγκ.οσο για τα αμινοξεα σκορδου στις γυρω περιοχες απο καλαμακι δεν εχω βρει θα ψαξω.εσυ εκανες τιποτα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μαλάγρες για εγγλέζικο 13/12/2005 19:32{ultimatesocialbuttons} #182313

  • sarg
  • ( Επισκέπτης )
  • sarg's Avatar
α και κατι αλλο αν μπορεις πες μου μια συνταγη για μια μαλαγρα για πατο σε ευχαριστω για τις πληροφοριες
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Time to create page: 0.498 seconds